2016. május 3., kedd

AZ X-TENGELYRŐL

JÓREGGELT EURÓPA
Szerző: Benedikty Béla
2016.05.03.

Visszagondoltam az eddigi jegyzeteimre, és szomorúan állapítottam meg, hogy sok, aránytalanul sok foglalkozik közülük egy vidéki futballistával.
A daganatos betegségekkel is sokat (nem eleget) foglalkoznak. Kell velük foglalkozni. A kutató orvos, a mikrobiológus sem szereti a betegséget.
Minden ország történelmében vannak rosszminőségű emberek, ezeket a szerencsésebb sorsú népek viszonylag gyorsan kivetik magukból (Francóról és a spanyolokról lehet vitatkozni, a lényegen nem változtat), a magyar történelemben talán túl sok a daganat, és a népről szólva sem a szerencsés sors, ami elsőként eszünkbe jut.
A vidéki futballista első pillantásra egyszerű eset, könnyen operálható daganat, az áttétek veszélye minimális, ha a műtétet rendesen elvégzik.
A kilencvenes évek elején szóltam először, hogy vigyázat, egy ritkán látható jellemtelenséggel van dolgunk, a virulens arrogancia, a megalázottságból és rettegésből fakadó féktelen gyűlölet súlyosbítja a tünetegyüttest.
A Hősök terei gusztustalan "beszéd" óta folyamatosan mondom a magamét, tizennégy éven át 6-800 000 ember hallgatta a műsoraimat, három éve ez jócskán csökkent "példányszámban" folytatódik - és nem történik semmi.
Valamit talán félreismertem. Az ország testén terjedő daganatot nem látom elég bonyolultnak, vagy a népet...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.