2016. május 26., csütörtök

EGY ÉHEN HALT GYEREK FEJFÁJÁRA

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.05.25.


Meghalt egy kiéhezhetett gyerek Magyarországon. A némber aki megszülte csak arra tud gondolni most is, hogy maradhatna szabadlábon, hogy úszhatná meg az egészet, ahogy az eddigi gyerekéheztetési ügyeit mindig.

Ha háromszor már sikerült, miért ne sikerülhetne negyedszer is?

Oké, a három nagyobb gyerek túlélte az "anyai" gondoskodást. A két nagyobbat az apáknál helyezték el, az egyik kisebb óvodás korú lett, ott kapott rendszeresen enni, ezért nem jutott legkisebb testvére sorsára. De ettől még a hazai gyermekvédelmi rendszer szó nélkül végignézte, hogy ez a némber és az aktuális kanja elsorvaszt egy újabb gyereket. Három eset nem volt elég arra, hogy a "családot" nagyító alatt tartsák és a legszigorúbban ellenőrizzék.

Ma Magyarországon a gyermekvédelmi rendszer megakasztásához annyi is elég, ha "apuci" kimegy a ház elé és kiabál.

Egy kis kiabálás után a védőnő hiába jelzi, hogy halló, baj van, tessenek már csinálni valamit! Egy kis kiabálás után a gyerek súlya megfeleződhet a "szülői gondoskodásnak" és a gyermekvédelmi rendszer impotenciájának köszönhetően. Egy kis kiabálás után nem akadt senki, akiben lett volna mersz és bátorság együttműködésre bírni ezeket az embereket.

Egy gyerek meghalt, mert befostak a hőbörgéstől...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.