2016. május 11., szerda

HA MINDEN JÓ, AKKOR MIÉRT SZ@R MINDEN?

MOST & ITT BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.05.11.


Azt mondta az országgyűlésben a miniszterelnök, hogy Matolcsy György a lehető legjobb jegybankelnök. Nemrégiben Szijjártó Péter külügyminiszter is hasonlóképpen nyilatkozott: szerinte Matolcsy a magyar gazdaságtörténet legjobb bankelnöke.
 
Nyilván Matolcsy is ugyanúgy vélekedik az őt dicsérő urakról. Vagyis, szerinte Orbán a Világegyetem Legjobb miniszterelnöke, Szijjártónál jobb külügyminisztert pedig még nem hordott hátán a föld.
 
Egytől egyig kiváló szakemberekkel vagyunk körülvéve, akik naponta bizonyítják a zsenialitásukat. Azt mondjuk mindig is sejtettük, hogy Kósa Lajos okos, és sajátos mondatfűzése nem orvosért, hanem igazi író tolláért kiált. Az sem volt titok soha, hogy Habony Árpád élete nyitott könyv, Mészáros Lőrinc szorgalmas és igyekvő, Andy Vajna pedig az egyetemes magyar filmtörténet legjobb filmcézárja. Polt Péterről nem is szólva: a legfőbb ügyész annyira pártatlan, hogy a legszívesebben rászólnánk, legyen már néha kissé elfogultabb, nehogy még a végén gyanúba keverje magát...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.