2016. május 7., szombat

KÖVÉR SZERINT AZ ATEISTA IS KERESZTÉNY - SÖTÉT ÖRDÖGI FIGURÁK EZEK, NEM KERESZTÉNYEK, AKIK AZ ISTENT GYALÁZZÁK ÉS A BIBLIÁT KÁROMOLJÁK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.05.06.


Kövér és társai a kereszténység meghamisított fogalmával visszaélve legitimálják a fasiszta rendszert. A keresztény kifejezést vissza kell tőlük venni, világossá kell tenni annak valódi tartalmát, amely éppen az ellenkezője annak, amit ők hirdetnek róla. A család nem azonos a kereszténységgel. A családvédelemnek semmi köze a kereszténységhez, és a családvédelem sem azonos azzal, hogy elutasítják a homoszexuálitást. De ha ezen a területen akarnak eredményeket elérni, kezdjék a homoszexualitás elleni harcot a katolikus papoknál és a papi szemináriumokban.

A családvédelem elsősorban a nők és a gyermekek jogait jelenti, a vak komondorokkal szembeni védelmet a családverő fideszesekkel szemben, a csalávédelem szép példája lehetne az is, hogy a családfőt nem különböztetik meg pártállása és világnézete alapján és nem küldik ötvenezer forintért közmunkás rabszolgának a fideszes polgármester földjére kapálni, a gyerekeket pedig nem uszítják senki ellen és nem vetik alá agymosásnak középkori hazugságokkal és antiszemita tanokkal. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.