2016. május 17., kedd

MAGYAR DELFINEK AKCIÓJA - KÖZÖS ÖNGYILKOSSÁG MEXIKÓNÁL

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.05.17.


Huszonhét delfin honfitársunk hajtott végre figyelemfelhívó akció keretében közös öngyilkosságot Mexikó partjainál. A helyi hatóságok mindent megtettek, hogy a magyar nemzetre rossz fényt vető – Gyurcsány felbujtására és Soros pénzén áskálódó – komcsilibsi tudjukkik tombolását megfékezzék, de tehetetlenek voltak.

A haditengerészet megfeszített erővel vitte vissza őket a mély vízbe, de a megátalkodottak újra a szárazföldre vergődtek, miközben az Internacionálét énekelték. Hármójukat sikerült csupán visszaverni, akiket két romboló, egy anyahajó és egy zsebcirkáló segítségével tartottak a vízben. A küzdelem órákon át folyt, végül a három bajkeverő belátta, hogy tehetetlen a túlerővel szemben, és Brüsszelbe úszott.

A többi huszonnégy terrorista delfin holttestét megvizsgálta a parti őrség. Megállapították, hogy nem volt náluk robbanószer, ellenben kockás inget és fekete köpenyt viseltek, néhányan pedig esernyőt szorongattak az úszójuk alatt, sőt, egyikük egy mobillal világított még holtában is. Aljas előrelátásból vízálló okostelefont vitt magával, ebből is látszik, hogy előre kitervelte gonosz tettét.


Brüsszelben sajtótájékoztatót tartottak a hármak, ahol elmondták, eredetileg Londonba indultak mosogatni. A La Manche békés vizeiben érte őket a hír, hogy otthon maradt delfinszüleik és delfin-nagypapájuk csak 0.9 százalékkal több pikkelyt kap jövőre a kormány tervei szerint, számba vették azt is, ha a Temzén fölvergődnek, akkor szavazni is bajos lesz...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.