2016. május 21., szombat

MÉSZÁROS LŐRINC BESZÁLLT AZ ÚJ MTK-STADION ÉPÍTÉSÉBE IS

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Csepregi Botond
2016.05.20.


Alvállalkozóként a CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. is részt vállal az új Hidegkuti Stadion nettó 6,3 milliárd forintos kivitelezésében.
 
A 444 egyik olvasója fotózott le egy Brüsszelnek üzengetős kormányplakátot az épülő új Hidegkuti Stadion oldalában. A migránsellenes népszavazás alkalmából készült plakát érdekessége az, hogy az Orbán-rendszerhez kötődő cégek molinói övezik. A 444 cikke nem firtatta, de ezek a feliratok nem reklámhelyeken vannak, hanem azért lógnak az építkezés kerítésén, hogy a stadionépítőket jelöljék.

Az MTK-pálya tövében nem érthetetlen a WHB Kft. és a ZÁÉV Zrt. feliratainak megjelenése, hiszen ezek a cégek nyerték el a kivitelezésre kiírt közbeszerzést és építik nettó 6,3 milliárdért a stadiont. Érdekesebb viszont a CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. jelenléte.

A CLH neve eddig nem szerepelt alvállalkozóként a stadionnal kapcsolatban. Ez a vállalkozás tavaly nyár óta tartozik Mészáros Lőrinc, valamint Szíjj László (a Duna Aszfalt tulajdonosa) és a Körösaszfalt Mélyépítő Zrt. (ezt a céget vezeti Mészáros leendő veje, Pálffy Balázs) érdekeltségébe.

Az MTK-nál érdeklődésünkre megerősítették, hogy a CLH alvállalkozóként részt vesz a stadionépítésben...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.