2016. május 7., szombat

NÁCI BESZÉD AZ AKADÉMIÁN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.05.06.


Mind Kövér, mind Orbán és társai ismétlődő nyilatkozatai arról szólnak, hogy Orbán rendszere a magyar nemzeti érdeket a háttérhatalom ármánykodásával szemben védi. Ez azt jelenti, hogy a háttérhatalmat jelentő zsidók ellen harcol, akik a katolicizmus felfogásában a Sátánt szolgálják, a szabadkőműves páholyokban és az illuminátusok formájában. A nácik szerint egyszerűen csak világuralomra törnek a nemzetek leigázásával. Az Orbán-rendszer identitása antiszemita, leglényege a zsidóellenesség.

A demokratikus jogok korlátozása és a jogállam felszámolása is a háttérhatalmat irányító zsidók korlátozására irányul. A katolikus egyház a szabadkőműveseknek és az "illuminati" tevékenységének tulajdonítja a felvilágosodást és a francia forradalmat, amely az egyház és az állam szétválasztásához, az emberi és polgári jogok nyilatkozatához vezetett. Miközben, ha van "háttérhatalom", amely a nemzetek fölötti uralmat igyekezett megszerezni, az a katolikus egyház. A felvilágosodás ezt rombolta szét...

...Magyarország visszakanyarodott a huszas-harmincas évekbe, antiszemita ideológiával azonosítják a nemzeti identitást, és náci beszédet mond a miniszterelnök a tudományos akadémián. Harcot folytatnak minden ellen, ami fejlett, ami modern, ami haladó, ami szabad és független, mert azt mind a zsidóknak tulajdonítják, akik a háttérhatalmat működtetik. A szabadság és a modernizáció, a jog és a tudomány nemzetellenes.

Vesszzen Hannibál, vesszen Nyúl!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.