2016. június 15., szerda

BALOG ZOLTÁN SZERINT MÉG HAYNAU IS DEMOKRATA VOLT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.06.14.


Az emberi erőforrások minisztere Habony Árpád és G. Fodor Gábor lapjának adott interjút. A propagandacikkben olyan régi marhaságok is előjöttek, mint a “hasmagyarok” és a “szívmagyarok”, amelyben a hasmagyarok azok, akik nem átalkodnak megélhetést követelni maguknak, míg a szívmagyarok a Fidesz-szavazók, de a kiemelkedő pont az a bekezdés volt, amelyben Balog Zoltán reagált Bill Clinton elhíresült mondataira.

“A kommunizmus szelleme nyugaton is mérgezett. Ezért is ostobaság, amit nemrég Clinton mondott, hogy Amerika adta ajándékba a demokráciát Lengyelországnak és Magyarországnak. Miközben Amerikában még javában feketéket ostoroztak és rabszolgákat tartottak, Lengyelországban már-már olyan demokrácia volt, hogy csak na, nem beszélve a magyarokról. Mit gondolnak rólunk, hogy ők harcolták ki nekünk a szabadságot…?!”

Bill Clinton mondatai egy kampány beszédének mondatai voltak, amik tényleg nem voltak túl okosak. De Clinton nem azt mondta, hogy az amerikaiak adták a demokráciát Magyarországnak és Lengyelországnak, hanem azt, hogy az USA hidegháborus győzelme nélkül ez nem jött volna el. És ebben azért van némi igazság...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.