2016. június 21., kedd

FÁRADT OLAJ A KOTONBAN - MÁLYI CSATA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.06.21.


Mályiban, a négyezer lakosú borsodi településen elszabadult a pokol maga. Négy Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő valami setét titoknak bukkanhatott a nyomára, ezért fáradt olajjal telt kotonokkal intéztek támadást ellenük, csak úgy repkedtek a légben a bombák, s mint azt az egyik megtámadott, Sömjéni Éva elpanaszolta, minden tocsogott az olajban.
 
Házaik falán csorgott alá, mint sötétlő fájdalom, autóikat is ezen mód tartották karban az ismeretlenek, akik a feltételezések szerint meg akarják félemlíteni a becsületes munkában megőszült városatyákat-, és anyákat, mert bejárást tartottak az üdülőövezetben, a helyi tó partján, ahol is több olyan szabálytalanságot tártak fel, amelyek sérthetik „egyesek érinthetetlenségét”.
 
A négyek ezt a legendárium szerint többször is szóvá tették az önkormányzati üléseken, érdemi változás azonban egyáltalán nem történt. Semmi se. Mályiban hét főből áll a testület. Öt képviselő, valamint a polgármester és az alpolgármester. A négyek tehát masszív többséget alkotnak, ezért, ha semmi se történik, akkor ott a maffia dolgozik, vagy rossz a szavazógép, de ezt már soha nem fogjuk megtudni.
 
Idáig a felszín, amely csak fecseg. Most jön a mélység:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.