2016. június 1., szerda

FOLYTASSA...

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2016.05.31.


Lemondott tisztségeiről és visszavonult Schiffer András a közélettől. Az elmúlt tíz év kevés jó hírének egyike ez. A Lehet Más a Politika (LMP) néven minden előzmény és politikai teljesítmény nélkül parlamentbe jutott párt a megszűnt SZDSZ és a nemlétező zöldpárt lehetséges szavazóit kapta meg, akik nem tudtak kire szavazni.

Schiffer pártja mindig gyanús viszonyt ápolt a Fidesszel, létrejötte és parlamentbe jutása is gyanús körülmények között zajlott. Schiffer maga olyan volt, mint az ördög, akinek egész politikai szereplése csak kárt és zűrzavart okozott. Pártjának egyetlen haszna az volt, hogy bekerült a politikai életbe néhány tehetséges és tisztességes fiatal, akik jó érzékkel el is hagyták Schiffer pártját.

Amikor a párt normálisabb része távozott, felvillant, hogy a kulisszák mögött milyen stílusban és milyen ideológiai katyvasz mentén vezeti a pártot ez a mérhetetlenül tehetségtelen ember, aki leginkább a Jobbik politikusaival érezte jól magát, és még ahhoz is hülye volt, hogy a 2006-os zavargások alkalmával felfedezze a garázdák által elkövetett köztörvényes bűncselekményeket.

Nagy megnyugvással vesszük tudomásul távozását a közéletből, és arra kérjük, nehogy meggondolja magát. Lehet, hogy a civil szférában ért valamihez, amivel köztiszteletben álló ember lehet. Sok sikert kívánunk a civil életben. Lehet más a civil élet...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.