2016. június 26., vasárnap

KÓRHÁZ A FIDESZ SZÉLÉN

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.06.26.


Mindenféle fertőző betegségek vannak szerte a kerek világon, azt azonban nem tudjuk, Brüsszelben melyik pusztít. Valamelyik bizonyosan, hiszen ezt maga Kövér László házelnök úr jelentette ki hajdani kollégája, Navracsics ezredes ténykedése kapcsán, aki egy pillanatra kitekintett a téboly leple alól, és máris hülye lett a hazai váteszek szemében.
 
A Fidesz hajdanvolt erős embere megszabadulván a turul fogságából azt találta mondani, hogy az Európai Bizottság nem zsarolja Magyarországot, nincs kötelező betelepítési kvóta, csak a legális menedékkérőket oszthatják majd el, ezért a kormány népszavazási kezdeményezése és plakátkampánya nehezen értelmezhető Brüsszelben.
 
Az ilyenek súlyos bajra utalnak, Kövér úr aggódását is fejezte ki legott, mondván: „Mélyen sajnálja, hogy Navracsics Tibort a brüsszeli levegő ilyen gyorsan megfertőzte”. Mi lehet a baj? Mivel a keresztényi magyar vezérkar szerint Brüsszelben csupa patkányok szaladgálnak, diagnózisunk szerint a hantavírus pulmonális szindróma támadhatta meg Navracsics úr tudatát...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.