2016. június 12., vasárnap

SZIGETVÁRI VIKTOR ÜZENETE GYURCSÁNYÉKNAK: A MÁSOK MEGSEMMISÍTÉSÉRE TÖREKVŐ GYŰLÖLET ROSSZ TANÁCSADÓ

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szigetvári Viktor
2016.06.11.


A héten megjelent egy írás a Demokratikus Koalíció által mentorált Nyugati Fény blogon az ellenzékről. Ebben sajnos immár a személyeskedő lejáratáson túl a hazugság útjára is léptek.

A Fidesz vádját átvéve Gyurcsány Ferenc pártja azt állítja az Együttről, hogy amerikai pénzből működik. (“Forrásaink szerint az áll, hogy az amerikai szponzorok ultimátumot adtak a pártvezetésnek.”) Gondolom, néhány hét, és Gréczy Zsolt soros-bérencezni is fogja azt az Együttöt, amely minden ki- és befizetésről negyedévente önkéntes tájékoztatást ad, és támogatóit mindig, mindenhol büszkén feltünteti.

Ha Habony vádjaival rágalmazza a DK az Együttet, akkor hogy akarnak ők győzelmet 2018-ban? Attól jobb lesz? Nem. Inkább Orbán Viktor kér egy kávét.

Ez a mai cikk szomorú fejlemény. Szerintem, és az Együtt szerint is lehet győzni 2018-ban. Ehhez mi új szavazókat szeretnénk hozzátenni, mert a 2010-es tortaszeletek ellenzéki újraosztásából nem lesz győzelem soha. Támogatottsági adataink érdemben javultak 2016 folyamán, rendszeres a 4%-os adat, ami – látva, hogy a kispártokat manipulációs szándék nélkül alulmérik a mérvadó intézetek is – bizakodásra ad okot, és a megkezdett munkát folytatjuk tovább.

Úgy látszik kétszáz valahány dunaújvárosi szavazat után a DK és Gyurcsány Ferenc nem érti, hogy az élni és élni hagyni alapelvének tisztelete nélkül nem lesz győzelem...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.