2016. június 11., szombat

TANARAK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.06.10.


Naszóval. Ha valamiről egy ideig nem írok, nem azt jelenti, hogy elfelejtettem a témát, vagy megváltozott róla a véleményem. Csak és kizárólag azt, hogy más dolgok sürgősebbek és fontosabbak abban az időszakban.

Puklit és csapatát első perctől kezdve támogatom, ahogy csak bírom. Nemcsak a téma miatt, nemcsak az általuk sikeresen alkalmazott eszköztár miatt. Hanem azért, mert Pukliban ott van a TŰZ. Felismerem a forradalmárt, akkor is, ha nem a saját csapatomban van. Pukli rendíthetetlen, konok, kitartó, szóval pont olyan, mint amilyennek lennie kell egy embernek, aki ebben a Felcsúti Rablóbandával és Műellenzéki Kollaboránsokkal agyonfertőzött Agyarországban mélyreható változást akar elérni. Mert itt kevés a melldöngetés, egy-egy nagyobb akció. Itt csak a történelemnek lehet élni, mert nem rövid móka felébreszteni a mindenoldali altatásban durmoló Népet, és kinöveszteni eladott gerincét. Rengeteg aprómunka, sok sikertelenség, fikázás, üres vádaskodás, ember legyen a talpán, aki kibírja. És Pukli Ember.

Megjelentek olyan közkuti-adatok, amelyek a Fidesz komolyan vehető mértékű gyengüléséről írnak. Kétkedéssel fogadom, mert a Republicon Intézet Horn Gábor biznisze, Őt meg ismerem az SZDSZ-ből: gerinctelen, jópénzért bármire kapható létforma. Majd tán egyszer írok Róla is, mert kevés ember okozott annyi kárt az SZDSZ-nek, és általában is a liberális elvszerűségnek, mint Ő. Úgyhogy ellentétben egy Mediánnal, amelynek adatait kellő kritikával, de megalapozottnak tartom, a Republikonnal óvatosan bánok. De per pillanat a lényeg csak annyi: ha a Fidesz valóban gyengült, akkor az épp Pukliék mozgolódásának következménye. Ők ugyanis az EGYETLEN olyan brigád per pillanat, akik tömegeik miatt áttörik a média elhallgatási falát, és akik nem adták és adják el magukat egyik megélhetési politikai bandának sem...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.