2016. július 15., péntek

ARCTALAN HAZUGSÁG

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.07.14.


Újabb, a fővárosi alvilághoz kötődő személy vádolta meg korrupcióval Rogán Antalt, Budapest belvárosának korábbi polgármesterét, aki ma már miniszter.” (Többmilliós kenőpénzt kaphatott Rogán Vizoviczkitől)

A fent hír hallatán igazán nem lehet békés uborkaszezonról beszélni. Ilyenkor mindenkinek azzal kellene foglakoznia, hogy melyik fürdőruha áll neki a legelőnyösebben, illetve mikor ne tartózkodjon a napon. Ehelyett manapság legfőképpen azon kell izgulnia, hogy kivel nem találkozott még Rogán Antal V. kerületi polgármesterként és vajon hány milliót nem kapott kenőpénz gyanánt.

Csak úgy pezseg a politikai élet. Rogán Antal feje mellett úgy süvítenek a lövedékek, mint Wyatt Earp körül Tombstone városában az O.K. Corralnál vívott híres tűzharc során. Még azt sem lehet tudni, hogy pontosan kik és honnan lőnek rá. A végén véletlenül még kilyukasztják a bőrét aztán oda lesz a vadiúj minisztersége.

Rogán Antalnak nagy gyakorlata van mások megrágalmazásában és az irányított hazudozásban. Szijjártó kollégájával a szilaj, fidelitasos időkben ezzel alapozták meg a karrierjüket. Most megismerkedhet ennek a tisztes tevékenységnek a másik oldalával is.

Őt természetesen nem hurcolják ide-oda vezetőszíjon, mivel nem valami ágrólszakadt baloldali politikus, de ennek ellenére szépen belekeveredett a slamasztikába. Előbb vagy utóbb még a bíróságon is meg kell jelennie, mivel ott már sokan nagyon kíváncsiak a véleményére. Minden alkalommal nem mondhatja azt, hogy már megint interjút ad Németország valamelyik legnagyobb lapjának, mivel ez a kifogás már a múltkor sem jött be.

A botcsinálta kabinetminiszternek bizony nem áll jól a szénája. Azzal ő is tökéletesen tisztában van, hogy Polt Péter bevetésével sikerült az emberekben alaposan megrendíteni az igazságszolgáltatásba vetett hitet. Pereskedni persze lehet, de mint felperes, még a Juhász perből is alig tud kikecmeregni.

Ha „minden olyan sajtóorgánummal szemben, aki ezt az arctalan hazugságot leközli, jogi eljárást fognak eszközölni”, akkor rengeteg dolguk lesz. A villámgyors fenyegetés hatására ugyanis gyakorlatilag minden, nem baráti „sajtóorgánum” lehozta a hírt. Portik Tamás után Vizoviczki László ismertsége is jelentősen megnövekedett és a népszerűségüket legfőképpen Rogán Antalnak köszönhetik...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.