2016. július 26., kedd

AZ ISZLÁM ÁLLAM VÁLLALTA MAGÁRA A FRADI VERESÉGÉT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.07.25.


Az Iszlám Állam vállalta magára, hogy a Fradi kiesett a Bajnokok Ligájából. Az Iszlám Állam ezzel egyidőben magára vállalta a tegnapi esőt, a pápai személyvonat tízperces késését, valamint egy borsod megyei faluban kidőlt fát, amely agyoncsapott egy nemzeti érzelmű tehenet.
 
A sehol nem jegyzett albán Partizáni csapata már hosszabb ideje rokonszenvezett a szélsőségesekkel, valójában albán menekültek, akik futballistának álcázták magukat.  Az albán kapus, mielőtt megalázta az első számú magyar futballcsapatot, az Orbán-Fidesz bajnokság szemefényét, a nemzeti érzelmű Ferencvárost, hűségesküt tett az Iszlám Államnak, majd vetődött és védett.
 
A muszlim vallás úgy megzavarta a keresztény-nemzeti magyar fejeket, hogy még az Úr Játékosa is kihagyta a 11-est, s még a futballozni tudó angyalok sem tudtak segíteni rajta. Ennél nagyobb bizonyíték nem is kell, hogy a muszlim terjeszkedés mire képes, a migráns mutánsok elveszik a magyarok munkáját, és nem tisztelik a kultúránkat. 
 
Az Iszlám Állam, miközben egyre kisebb területre szorul vissza, ahonnan női ruhában próbálnak egyenként elmenekülni a harcosai, míg a többiek bekábítózva erőszakolják az elrabolt nőket és gyerekeket, közleményt adott ki, hogy a világon minden rosszat ők hajtanak végre, és ha bárki bármilyen gonosz dologra készül, csak hívjon fel egy nemlétező telefonszámot és tegyen hűségesküt az Iszlám Államra, ha be akar kerülni a TV-be. Az Iszlám Állam pedig azonnal magára vállalja, hogy behajtott a tilosba...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.