2016. július 5., kedd

AZ MSZP FIDESZES ÜGYNÖKEI

ÖREG HARCOS BLOGJA
Szerző: Öreg Harcos
2016.07.05.


Az elmúlt egy-két hét legfontosabb fejleménye a Magyar Szocialista Párt tisztújítása volt. Az új vezetésnek sok sikert kívánva meg kell állapítani, hogy a szocialisták tele vannak a Fidesz ügynökeivel. A három legfontosabb Mesterházy Attila, Hiller István és Molnár Zsolt. Egyiküket a pénz, másikukat a hiúság, a harmadikat pedig a titkosszolgálati világ vonzza. A leváltott vezetés néha úgy tűnt, akar győzni. Botkát politikai értelemben lemészárolták, és minden másban is a Fidesz kottája szerint járnak el. Akarnak ők bármit is 2018-ban?
 
Szanyi Tibor a múlt héten nyíltan arról beszélt már, hogy a tisztújítás után a Fidesz irányítja az MSZP-t. Molnár Gyula ügyészségi dolgokkal zsarolható és vannak mások is – mondta a volt elnökjelölt, botrányhős EP-képviselő. De kikre gondolt? Szerintünk Mesterházy Attilára, Hiller Istvánra és Molnár Zsoltra.
 
Mindhárman résztvettek azon puccs szervezésében, amellyel megbuktatták az MSZP egyetlen miniszterelnöknek alkalmas politikusát, Botka Lászlót. Hiller István már tavaly bejelentette indulását az MSZP Országos Választmányának elnöki posztjára. Molnár és Mesterházy pedig négykezű karmesterekként vezényelték közösen a szavazásokat a múltheti kongresszuson. Mesterházynak azért volt fontos ez a kongresszus, mert fideszes gazdái felé be kellett bizonyítania, hogy még rendelkezik befolyással. Bár pozícióra nem indult most, de embereit bejuttatta megfelelő helyekre. Gúr Nándor, Király József vagy Heringes Anita mind őt képviselik az elnökségben. Burány Sándor miatta lesz frakcióvezető-helyettes, és így Mesterházy végre bizottsági elnök lehet a Parlamentben, mégpedig a Költségvetési Bizottságnál...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.