2016. július 18., hétfő

BEMUTATJUK POLT PÉTER ÚJ LAKÓTÁRSAIT A BALATONFÜREDI LUXUSTÁRSASHÁZBAN

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Csikász Brigitta
2016.07.18.


Milliárdos üzletemberekkel, köztük jászsági menőkkel vagy a Közgépnek dolgozó vállalkozóval pihenheti ki magát a Balaton-parton, az Orbán Viktor által a NER legfontosabb pillérének mondott embere, Polt Péter legfőbb ügyész. Aki akár Kisteleki István sportvezetővel is eldiskurálhat az ingatlanhoz tartozó wellness-részlegben, míg neje, Polt-Palásthy Marianna a Simicska-cég vezérigazgatójának a lányával is összebarátkozhat a balatonfüredi apartmanház által nyújtott szolgáltatások kipróbálása közben.
Elfogadná a lakást, sőt nagyon örülne, ha Polt Péter legfőbb ügyész és felesége szomszédja lehetne – ezt mondta az Átlátszónak egy férfi, aki a balatonfüredi apartmanház egyik lakójával való névazonosság miatt véletlenül hívtunk fel. Valószínűleg mások is örülnének például Kisteleki István, vagy milliárdos üzletemberek szomszédságának. Az Átlátszó a tulajdoni lapok alapján megnézte, kikkel ultizhat vagy strandolhat együtt a magyar ügyészség legfőbb ura.
 
Nem sajnálta a pénzt Polt Péter és felesége, Polt-Palásthy Marianna arra, hogy a nehéz munkát megfelelő körülmények között pihenjék ki: – mint a Népszabadságban megjelent – idén év elején megvettek egy „Örökpanorámás luxusingatlanként” hirdetett lakást Balatonfüreden, egy, a tó partján nem rég felhúzott, két épületrészből álló apartmanházban.
 
Az ingatlannak wellness részlege is van fedett medencével és szaunákkal, valamint pihenőligettel. A sajtóban megjelent hírek szerint a luxuslakásért 70 millió forintot fizettek Polték, de a legfőbb ügyész szerint a vételár jelentősen kevesebb volt.
 
Az 59 és 125 négyzetméter közötti lakások ára négyzetméterenként egymillió forintba kerül. Ez alapján a legfőbb ügyész és neje által kiválasztott mintegy 62 négyzetméteres ingatlan a hozzá tartozó 6,7 négyzetméteres terasszal kitehetné a becsült vételárat, de az is lehet, hogy a Polt házaspár valamilyen early birds kedvezményt kapott vagy engedményt tudott elérni a lakás megvásárlásánál...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.