2016. július 9., szombat

SEMJÉN: ÁLLAMPOLGÁROSÍTÁSI TERVBESZÁMOLÓ

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2016.07.09.


A kormány alighanem egy titkos, vállalatirányítási szereppel bízta meg Semjén Zsoltot. Amennyiben Állampolgár (Álpol) Impex néven esetleg új, és titkos vállalkozást alapított. A tünetek ugyanis aligha titkosak. Az export oldalán jó ideje zajlik a gazdasági exodus. Az import oldalon is rendszeresek a tervbeszámolók. S valamiért Semjéné a szerep, hogy ezeket megtarthatja.

Már a 2014-es választások előtt is
kétszázezer új szavazót emlegetett, és természetesen jelen volt pár hónappal korábban a félmilliomodik állampolgári igazolvány átadásánál. Amikor a kormányzat Böjte Csabának, a félmilliomodik állampolgár fiának a hátára mászva próbált kitűnni a katyvaszból. A 2014-es rizsa olyan tervelőirányzatot tartalmazott, hogy az akkori ciklus végére legyen meg a 600 ezer állampolgársági kérelem. Az, hogy ezt honnan gondolták összetarhálni az egy más kérdés. ahogy az is, hogy a letelepedési, vagy milyen, kötvényből mennyi extraprofitra számítottak, és számítanak a mai napig. Pénzben és főben egyaránt. Valószínűleg minél többre. Úgyhogy mégis csak kellhet az az állampolgár-kereskedelmi Impex. Amely, mint tudjuk, export oldalon máris remekül teljesít.
 
Az import is szépen halad. Jól mutatja ezt, hogy a kezdeti sikerek nyomán felívelő népszaporítási kedvre alapozva új cél lebbent fel Pannónia ege alatt. Felpirkadva a fényes jövő felé. Idén áprilisban, a néppel könnyekig meghatódva együtt menetelő nemzeti fővadász, és sátánirtási felelős (valamint a titkos Álpol külső-belső titkos főigazgatója) immár új számot jelenthetett be. A jelenleg is zajló kormányzati ciklusban immár egy millió, igen, jól hallották, egy millió új állampolgárt ajánlott fel a nemzeti demokrácia nagyobb dicsőségére...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.