2016. július 3., vasárnap

SZABADON GARÁZDÁLKODHAT A FIDESZ - HOVÁ SILÁNYÍTJÁK MÉG ORBÁNÉK EZT AZ ORSZÁGOT?

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szigetvári Viktor
2016.06.02.


Milyen kormány az, amelyik eltűri, hogy pályáztatás nélkül kiválasztott cégek milliárdos haszonra tegyenek szert a külföldiek letelepítéséből, miközben az állam folyamatosan bukik az üzleten?!

Milyen kormány az, amelyik minden tisztség nélküli embernek állandó belépőt ad a Parlamentbe, és egyetlen felelős kormánytag sem tudja megmondani, hogy milyen jogon?!
 
Milyen kormány az, amelyik egy miniszterelnökhöz nyilvánvalóan közel álló embert, aki akár államtitkokhoz is hozzáférhet, nem világít át?!
 
Milyen kormány az, amelyik egyáltalán nem találja aggályosnak, hogy ugyanez az ember állami tulajdonban lévő műkincseket vihet haza és ingyen tarthatja esküvőjét a Szépművészeti Múzeumban?!
 
Milyen igazságszolgáltatás az, amelyik nem vizsgálja, ha egy elítélt bűnöző terhelő vallomást tesz Rogán Antalra és Habony Árpádra, s még csak meg sem kérdezi őket senki sem, miből élnek luxuséletet?!
 
Milyen igazságszolgáltatás, amelyik egyetlen kérdést sem tesz fel Habony Árpádnak a jövedelméről, a luxuséletéről, az újonnan alapított médiavállalkozások hátteréről?!
 
Miért várják el bárkitől, hogy tiszteletben tartsák a rendet, a rendszert és a törvényeket, ha ők maguk szabadon garázdálkodhatnak és nem tartanak tiszteletben senkit és semmit sem?
 
Hová silányítják még Orbánék ezt az országot?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.