2016. július 15., péntek

TÉPETT FÉRFIAK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.07.15.


Ez a Merle azért tudott valamit.
Előre látta a férfiak napjának leáldozását, még mielőtt annak nyomai lettek volna.
Vége a macsó társadalomnak, a nők belehúztak és egyre - másra szorítják ki pozícióikból a férfiakat.
A világ legbefolyásosabb politikusai között egyre több a nő, az angol királynőtől az amerikai választások esélyes elnök-jelöltjéig, Merkeltől az új angol miniszterelnökig, de a világ kisebb országaiban is ott sürögnek-forognak, teszik a dolgukat, méghozzá semmivel sem rosszabbul, mint férfi elődeik.
Putyin egyelőre még tartja magát és kis hazánk is szilárd bástya a fallokrácia erős várán.

Dolly birka a megmondhatója, hogy a férfiak jóformán feleslegessé váltak, lassan már a lábuk között lengedező biológiai labor által előállított orbánviktorra sincs szükség, elég lesz, ha a nők megnyalják a tesztcsíkot és megfelelő eljárások után kifejlődik az ember, aki nő.
Könnyen lehet, hogy két kis japán fürge kezekkel szelektálja majd a terméket, mint a csirkék közül a kakaskákat, a társadalom pedig a nők kezébe kerül.
Már látom lelki szemeimmel a felfújható gumipasit, melynek szelepével sem kell annyit babrálni, mint a jelenlegi guminők felfújása esetén ma még szükséges.

Persze mi reménykedhetünk, hiszen ide minden kétszáz év késedelemmel jut el, miért történne ez esetben másként?
Hálistennek Pártunk és Ártányunk nem kapkodja el a dolgot, a díszpuncikat leszámítva egyetlen szaknő sincs kormányközelben, helyüket Cilik, Timik meg Katák foglalják el, akiknek ha annyi agyállományuk lenne, mint amennyi szilikonnal rendelkeznek, lenyomnák Einsteint.
Itt aztán nem kell aggódni, erre Anikó asszony napszemüvege, meg a vak komondor az ékes bizonyíték, nálunk még a Kinder-Kirche-Küche jobboldali körökben tradicionális szentháromsága is a távoli jövő vágyálma - jelenleg az asszonyállat definíciónál tartunk.
És nem csak jobbról, de balról se más a helyzet, legfeljebb a kispártoknál lelhetők meghatározó pozíciókban nők, a szocialistáknál meg a DK-nál is leginkább csak helyettesek, hozzávetőleg azt a szerepet töltve be, mint pin@n a szőr, mely szépen dekorál, de léte - nemléte sokat nem jelent.
Inkább csak ízlés kérdése, hogy legyen, vagy ne legyen
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.