2016. július 29., péntek

TERRORISTA MENEKÜLTEK ÉS BIZNISZBEVÁNDORLÓK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.07.28.


Tombol a téboly. Amúgy is, minálunk pedig különösképpen, igazán nem tudom, mi lenne pártunkkal, ha nem lenne ez a menekült dolog itt Európában. Mondom, Európában, mert itt nincs. Mi a rossebbel foglalkoznának akkor kormányzás helyett, mert az ugye huzamosabb ideje nem tapasztalható.

Menekült egy szál se, rácsok mögött esetleg néhány, akik közül, ha kettő fölmászik börtönének tetejére, hogy azt kérje, engedjék már ki egy kicsit, legott ott terem ötven rendőrautó, a nagyságos televízió meg élőben közvetíti, akárha az ikertornyok omolnának össze újra.

Tudjuk, kampány van. Kis szülővárosomban a Fidesz városi tévéje már egy hónapja naponta legalább ötvenszer vetíti kormányunk lélekemelő kisfilmjét a brüsszeli üzenetről. Eszem megáll. Szijjártóé meg elment. Visít. Ilyeneket:

„Európa a huszonnegyedik órában van, a terror megfékezésének feltétele az illegális bevándorlás megállítása. A keddi merénylettel a terroristák ismét átléptek egy határt. Világos, hogy nemcsak meggyilkolni akarják az európai embereket, hanem fel akarják számolni a kultúránkat, vallásunkat, civilizációnkat. Minden felelős politikusnak fel kell tennie a kérdést, hogy együtt akarunk-e élni a félelemmel, a terrorral. A kormány megadta a választ: a magyar kormányt a magyar emberek választották, a magyarok biztonságáért felelős, és ez határozza meg minden döntését.”

A döntésük pedig ez, amit a jóképű belügyminiszter, Pintér úr hozott nyilvánosságra: ez év március végéig 3490 letelepedési államkötvényt jegyző külföldi kapott Magyarországon tartózkodási engedélyt, a családtagjaik száma pedig 6148 fő. Letelepedési engedélyt 2249 személy kapott, az ő családtagjaik száma pedig – akik szintén letelepedhetnek az országban – 3871...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.