2016. augusztus 22., hétfő

A KORRUPCIÓ JOBBAN TELJESÍT - ROGÁN ANTAL LEGNAGYOBB ÜZLETEI

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Ténytár
2016.08.22.


Az Orbán mögötti fideszes másodhegedűsök nagy duettje, Rogán Antal és Lázár János évek óta meghatározó alakjai a nagypolitikának. Kettejük felszín alatti harcát látni pedig csupán azért nem nagy élmény, mert Orbán vezetése, a haveri ügyészség kollaborációja és a kormánymédia véleményformáló ereje miatt egyikük sem képes kiütni a másikat a ringből. Az egyértelmű mutyik, az óriási lenyúlások ellenére Orbán őket biztosan nem hagyja az út szélén.

Kettejük közül az elmúlt pár hónapban éppen Tónira jár rá a rúd. Az utóbbi évek korrupciógyanús ügyeibe egy jogállamban már bárki régen belebukott volna, Rogán Antal azonban hajtja tovább az üzletet.

Nem számít, hogy az ötödik kerület a vezetése alatt vált ingatlanpanamává (bár a hatóságok ezt másképpen látják), ahogy az sem, hogy a letelepedési államkötvényekkel gazdag „migránsokat” Magyarországra telepítve eszméletlen pénzeket csinál egy offshore-céghálózatnak. Júniusban éppen a maffiózó Portik Tamás vallotta, hogy 10 milliót vitt neki polgármestersége alatt.

Vizoviczky László, az éjszakai élet egykori királyának büntetőügyének negyedrendű vádlottja is hasonlókat mondott Rogánról, akinek állítása szerint szezonnyitáskor 4 milliót kellett csúsztatni a zsebébe.

Legújabb korrupciógyanús ügyében éppen feltalálónak állt, hogy aztán barátai cége eszméletlen pénzeket szakíthasson EU-s támogatási és egyéb állami pénzekből. De Tóni mégis sérthetetlen, és üzletel tovább...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.