2016. augusztus 21., vasárnap

A NER LEGNAGYOBB TÚLÉLŐI VI. - FODOR GÁBOR

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: PLT
2016.08.20.


Bizonyos, a NER-rezsimet a nyilvánosság fórumain oly hevesen támadó és/vagy korábban a szoclib holdudvarhoz tartozó emberek nagyon is egyezkednek a konszolidálódó, “berendezkedő” hatalommal, szívességeket téve neki – háttéralkukkal próbálva elérni régi befolyásuk átmentését.
 
Vargabetűknek és cikkcakkoknak, ide-oda pártolásnak többféle mutációját láthatta az olvasó a sorozat korábbi részeiben. A jelenlegi rendszer a különféle alkukkal, pozíciókínálgatásokkal ügyesen manipulálja (illetve hitelteleníti, kompromittálja egyben)  az ellenzéki kötődésű hangadókat és háttérembereket.
Akik a hiúságuk miatt, a “fontos ember” létük megőrzésének görcsös, frusztrált törekvése közepette nem gondolnak bele, (vagy már nem érdekli őket) hogy kollaborálásukkal ők is hozzájárulnak ama kormányzat legitimitásához, amelyet egyébként oly hevesen kárhoztatnak. Ezúttal Fodor Gáborra került sor az arcképcsarnokban.
Sorozatunk korábbi részei:
Fodor Gábor: az ember, akinek Orbán Viktor sokat köszönhet. Nem tévedés. Mint Fidesz-alapító, a ’90-es évek első felében a párt csúcsvezetésnek tagjaként Orbán potenciális kihívója és akár utódja lehetett volna. De nem lett – s ezt főképp önmagának köszönheti. Vagyis a politikai éleslátás, taktikai érzék hiányának...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.