2016. augusztus 6., szombat

AMIKOR A FIDESZ MÁR A KORRUPCIÓT IS ELLOPTA

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.08.06.


Felirat hozzáadása
Jót röhögtem nemrég, mikor Kósa Tusványoson kijelentette: ők bizony megszüntették  rendszer szinten is a korrupciót. Aztán mit tesz a Jóisten kiderül, hogy igazat mondott. A Mengyi eset tanulsága szerint igaz, tényleg megszűnt a korrupció, mert ellopták azt is.
A 10-20% visszaosztás, vagy a sokat emlegetett "70-30" még korrupciónak nevezhető, de mikor 90% a visszaosztandó rész az már valami egészen más.

Mengyi Roland 6 év alatt lett egyszerű talpasból Voldemort nagyúr. Nagyívű villámkarrierjének elején a BNPI pályázatok szóbeli visszavonatásával próbálkozott, mert jár a földbérlet, csak nem jut. Mármint a helyieknek nem jut(ott), Mengyi kampányfőnökének - miután sikerült papíron a földhöz megfelelő távolságba költöznie - annál inkább. Egy 80 ezres BT-vel elvittek 494 hektár földet. A történtek után a kérdés csak az, a felnyalható 28 millió területalapú támogatásból pontosan mennyit kellett visszaosztani az újra kiírás körül bábáskodóknak?

Akkor még megelégedtek a 90%-nál kisebb szelettel is? Vagy a "mi emberünk" megtarthatta az egészet? Akár hogy is, azóta azért nagyot változott a világ, megnőtt az étvágy, a megyei közgyűlés egykori elnöke egyenesen Voldemortnak érzi magát. Milyen kár, hogy a nevét azért kimondták elégszer a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.