2016. augusztus 31., szerda

AZ ALVÉGRŐL

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: Benedikty béla
2016.08.31.


Láttam egy képet. Bahreinben készült a magyar miniszterelnök lányáról és vejéről. Szigorúan magánutazásról van szó a lány közleménye szerint, minden egyéb hazugság.

Én el is hiszem. Tessék csak alaposan megnézni a képet, nem rögtön hőbörögni, beszélni bele a levegőbe, bennfentességről meg illetéktelenségről. Nem szabad ilyen rosszindulatúnak lenni. A bahreini energetikai miniszter nyilván a család rokona, a magyar konzul meg nyilván a család barátja, meghívták a gyerekeket, leraktak egy gumimatracot a nappaliban, hogy legyen hol aludniuk szegényeknek, a kép meg azért készült ilyen protokolláris kompozícióban, mert a fotós egy magyar faluban tanulta a fényképezést, Felcsúton az esküvőkről is ilyen beállítású felvételeket szokott meg.


Az egész bensőséges falusi miliőre a legtisztább bizonyíték a két fiatal öltözéke. A fiú mindjárt lepattanó gombja a kihízott, gyűrött zakón, a szép fehér kabátka a jajrózsaszín, eldöntetlen hosszúságú ruhácskán mind bizonyíték a látogatás rokoni magánjellegére.


Hivatalos tárgyalásra ugyanis illik rendesen felöltözni.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.