2016. augusztus 31., szerda

A MI GYOMRUNKBAN ÁLL SAJÁT LÁBÁN ORBÁN RÁHEL, BAHREINBEN IS

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.08.31.


Mindannyiunkkal megesik, hogy bahreini magánutunk alkalmával a helyi magyar konzul elkísér minket, hogy az ország minisztereivel beszélhessünk, nemde?

És ez a leghízelgőbb verzió Orbán Viktorra és lányára nézve. A 444-en tegnap jelentek meg a képek a 2015 szeptemberi útról, és néhány cikket is láthattunk a bahreini sajtóból. Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a később kiadott saját közleményük szerint magánúton voltak a helyi magyar konzul oldalán, és magánügyben tárgyaltak a helyi miniszterrel. A rosszabbik verzió az, hogy hazudtak közleményükben, és  a magyar állam nevében tárgyaltak Bahreinben a magyar kőolaj és földgáz-üzletág sorsáról. A legrosszabb verzió pedig az, hogy saját vállalkozásuk érdekében jártak el...

...Orbán Viktor, ahelyett, hogy jó szolgaként vezetné az országot a nép által ráruházott hatalommal, egyre inkább úgy viselkedik, mint aki tulajdonosa az országnak, és saját javait osztogatná az arra érdemeseknek.
Nem véletlen ez a bahreini út sem. A véletlen az, hogy kitudódott, de tökéletesen példázza, mikből áll össze a rendszer. A legvalószínűbb, és még mindig jóhiszemű értelmezés szerint a miniszterelnök lánya úgy tárgyalt egy idegen állam miniszterével, mindenféle népi felhatalmazás nélkül, mintha saját vagyonáról beszélne. És valószínűleg a fejében valami ilyesmi is játszódhatott le.

Orbán Ráhel bahreini útja tökéletes leírása és példája annak a rendszernek, ami kezd kialakulni Magyarországon, amelyben a miniszterelnök egyenlő a legfőbb hűbérúrral, és a magyar állam az ő feudális birtoka...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.