2016. augusztus 30., kedd

AZ APA, A FIA, AZ ATV MEG A SZAMARAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.08.30.


Érdekes híradást közölt a 444.hu "Az ATV hírigazgatója szerint a csatorna a Hit Gyülekezetétől függetlenül utálja a migránsokat" címmel. A cikk "Dr. Németh Szilárd az ATV vezérigazgatóhelyettes hírigazgatója" Médiapiacnak adott interjújáról tudósít.

Érdemes a cikket is, az interjút is elolvasni, hogy bárki saját szemével győződjön meg arról, hogy ez a gyerek az apja televíziójának hírigazgatójaként hogyan ferdít. Az csak hagyján, hogy egyenes kérdésre egyetlen egyenes válasza nincs, de amikor hazudik, felmerül a kérdés, mennyire igazak és korrektek azok a hírek, amelyeket egy hazudozó hírigazgató keze alatt gyártanak.

Az interjú feszegeti, hogy Németh Szilárd nem televíziós szakemberként lett az ATV hírigazgatója. Ez fontos kérdés. A válaszból kiderül, hogy Németh Sándor fia az apja tévéjén kívül sehol nem dolgozott a szakmában, pályafutását jószerivel hírigazgatóként kezdte az apja tévéjében. A szicíliai maffián kívül ehhez hasonló karrier nincs a világon a sajtószakmában. De Németh Szilárd szerint ennek nincs jelentősége.

Majd kijelenti, az ATV nem a tulajdonos Hit Gyülekezete álláspontját közvetíti, saját feladatáról pedig azt mondja: a tulajdonostól független "szabadságot kell biztosítania a munkatársak számára". Vagyis, az ATV tényleges tulajdonosa, Németh Sándor, azért nevezte ki komoly szakmai előélet nélkül a fiát hírigazgatónak, hogy a gyereke védje meg a televíziót tőle, a tulajdonostól, a saját apjától, aki ebből a célból kinevezte. S ez a gyerek ezt komolyan előadja, mintha mindenki hülye vagy legalább Pajor Tamás lenne.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Németh Sándor kontroll nélküli egyszemélyi vezetője a Hit Gyülekezetének, akinek akkora hatalma van, hogy a római pápának sincs akkora a saját egyházában. Németh Sándor mindent kézzel vezérel, az ATV-t azért szerezte meg, hogy a saját világnézetét közvetítse. Miután senkiben nem bízott, saját fiát nevezte ki hírigazgatónak, hogy a fia az ő korlátlan befolyását garantálja.

Az apja a 444.hu cikkével ellentétben nem "egyik alapítója" a Hit Gyülekezetének, hanem a diktátora. Orbán Viktor Németh Sándorhoz képest ultraliberális demokrata, aki alárendeli magát a demokratikus döntéseknek, s aki a fékek és ellensúlyok rendszerét erősíti minden erejével. Németh Sándor akarata nélkül egy légy nem zümmöghet az ATV-ben. S erre a fia, aki az ő bábja, azt állítja, hogy az apjának semmi köze az ATV politikai irányvonalához, s nem szól bele semmibe. ..

ITT OLVASHATÓ

2 megjegyzés:

  1. Ritka mocskos féreg az apuka Németh Sándor. Jól üzemel Orván Viktor pénzmosodája Szilárd? Milliomosok letettek a szerencsétlen elbutított emberek utolsó filléreiből, amit nem Istennek adományoztak, hanem az apukádnak. Aki paktumot kötött az apáddal. Ezért megkaptátok az ATV-t. Te Szilárd mi lesz akkor, ha Viktor megy a levesbe? Apád az a szélhámos lator ismét követeli majd vissza a jogállamot? Ismét ott fog serte -pertélni például Gyurcsány Ferenc körül? Mert csak az a másik hazaáruló emelt fel benneteket, hiszen tudja a szavazatokat szállítani még Romániából is az az áll lelkész apád. Aki profétának kiáltotta ki magát csak egy a baj őt tudod ki kente fel Szilárd? Satanel az e világ Istene. Imádja is a pénzt meg a vagyont. HITVÁNYAK!!!

    VálaszTörlés
  2. Nos az tény,hogy német szilárd már 14 évesen rovat vezető volt a hetek c hetilapban természetesen nem méltatlanul hiszen előtte több évtizedes tapasztalatot szerzett a sport újságírásban ugyebár. S ha innen nézzük fiatal kora ellenére nem is találhattak volna alkalmasabb embert az atv egyik vezető posztjára.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.