2016. augusztus 25., csütörtök

BAYER A CSALI

A KÖRÚTON KÍVÜL BLOG
Szerző: Lágler Kristóf
2016.08.25.


Természetesen nem zárható ki a lehetőség, hogy a Fidesznek annyira fontos volt elismerni Bayer Zsolt, a jobb oldalon és jobb oldalért végzett munkáját, hogy a várható következmények ellenére is ki akarták tüntetni. Azonban sokkal valószínűbb, hogy nem a várható közfelháborodás, az elhatárolódási, díjvisszaadási és hüledezési dömping dacára ítéltek neki kitüntetést hanem pontosan azért.

Kötve hiszem, hogy Orbán Viktor, Habony Árpád vagy Kubatov Gábor, most kétségbeesetten tördeli az ujjait, látva, hogy mennyi fontos és neves közszereplő támadja és vádolja a kormányt. Sokkal valószínűbb, hogy örömmámorban úsznak, hogy végrehajtották ezt a mestertervet is.

A Fidesz ereje addig terjed, ameddig a politikai párbeszédet sikerül egymás komcsizása, és nácizása köré tematizálni. Rövid távon ugyan gyengülhet a Fidesz, ha egy ilyen óriási támadási felületet kínál magán, hosszú távon viszont tökéletesen működik az „ami nem öl meg az megerősít” elmélete.

Amikor Kaltenbach és Kenyeres elindították a lovagkeresztvisszaadási cunamit, minden bizonnyal az volt az elképzelésük, hogy ezzel kifejezik nem tetszésüket, és ennek hangot adva borsot törhetnek a kormány orra alá, csakhogy borstörés helyett sokkal inkább kiszolgálták az érdekeit...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.