2016. augusztus 25., csütörtök

MAGYARORSZÁG NEM HALSZAGÚ, HANEM GYŰLÖLETTŐL ÉS A KÖZÉPSZERTŐL BŰZLIK

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.08.25.

 
Bayer Zsolt nem akarja visszaadni a kitüntetését, és saját blogján elkezdte összegyűjteni saját leépült szellemi közege benyallintós visszajelzéseit és kommentálni az ő kitüntetése miatt a lovagkeresztjeiket visszadók hosszú névsorát. Nagyon pitiáner ez az egész, de Bayertől értelmes ember nem várhatott semmit. De van itt még más is.
 
A Terror Háza Múzeum főigazgatója, a Tel Aviv-i és a jeruzsálemi Jad Vasem egyetemen is megfordult Schmidt Mária például így kommentálta a zsidóságot gyakran és gyomorforgatóan szapuló Bayer kitüntetését: „lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük!”.
 
Az a Stefka István, aki az átkosban még az MSZMP belügyminisztériumával bizalmas viszonyt ápolt, ma már igazi szélsőjobbosként erősen csúsztatva magyarázza Bayer megmagyarázhatatlan bizonyítványát.
 
Az ilyen Bayer-féle önmagukat jobboldalinak, önmagukat értelmiséginek mondók, tudósok, művészek, politikusok, újságírók és mások, 2010 előtt balliberális összeesküvést kiáltottak, olykor zsidóztak, mondván, miattuk nem tudják megmutatni tehetségüket, szorgalmukat, tudásukat, mert "ezek mindenütt ott vannak, ezek mindent a kezükben tartanak".
 
Most azonban náluk van a pénz, paripa, fegyver. Náluk van minden, amit Orbán engedélyével zsebrevághattak. Ők döntenek az ellopott tévékben, köztévékben és újságjaikban, ők döntenek a hivatalokban, bizottságokban és emlékbizottságokban, ők döntenek az ellopott milliárdjaikról is. Ők döntenek mindenütt, mindenről ebben a gyűlölettel szétplakátolt országban...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.