2016. augusztus 20., szombat

DE LÁZÁR JÁNOSTÓL ÉS CSÜRHÉJÉTŐL KI VÉDI MEG AZ ORSZÁGOT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2016.08.20.


...Mennyire lehet aljas ez az ember, aki 10 évig vezette Hódmezővásárhelyt úgy, hogy közben uniós milliárdokban fürdött és minden, amit megvalósított, annak 80%-a azért jöhetett létre, mert Magyarország az Európai Unió tagja? Téged ki választott meg, Lázár János az európai pénzek sorsáról döntő miniszternek? A senki által meg nem választott KDNP-t miért kell legitim kormányalkotó tényezőnek elfogadni? Mikor fejezitek be ezt a népbutító hazudozást?
Igen, tudjuk, Lázár, hetedik éve tartó szabadságharcotok minden egyes napján erről hányjátok az epét: hogy bántanak, idióták, hülyék, de mi megmutatjuk nekik. Igen, tudjuk: az EU egy túlzottan bürokratikus, lassú, valamelyest korrupt konstrukció, amely ráadásul ugyanazekkel a jellemvonásokkal bír a menekültpolitika tekintetében is. De ez, amit ma elsztendapoltál, öregem, a Mariana-árok sötét mélye.

A magát retardált kreténnek álcázó Lázár kedvéért ismételjük át: az Európai Parlament tagjait az EU-tagállamok polgárai választják. Közöttük meresztik a valagukat olyanok, mint Deutsch Tamás vagy Tőkés László. Ezek az emberek jelölik-választják az uniós vezetőket, tehát olyanok szavaznak, akiket mi küldtünk oda. Ha ezek az emberek, akik az Európai Parlament legnagyobb frakciójának tagjai nem tudják érvényesíteni a magyar érdekeket, akkor vissza kell hívni őket és olyanokat kell oda küldeni, akik nem rinyálnak, bomlasztanak, hazudoznak és verik félre a harangokat, hanem odaülnek az asztalhoz és az egységes, erős Európai Unió reformján dolgoznak. Akik nem Azerbajdzsánban, Oroszországban és Törökországban építik a jövőt, hanem azt az európai biztonságos utat tapossák ki számunkra, amely Szent Istvánnak is fontos volt. Aki nem ezt teszi – és látjuk, hogy nem ezt teszi -, annak augusztus 20-ára való különös tekintettel ajánlom figyelmébe.

Tisztázzuk: Lázár János, aki kövekezetesen uszít az Európai Unió ellen, nem mély- és nagyonmagyar meggyőződésből teszi, hanem ravaszságból. Lázár ma konkrétan a saját védőbeszédét mondta el, mert – a Németh Szilárdokkal és Kósa Lajosokkal szemben – ő pontosan tudja, az, amit az elmúlt években műveltek az uniós támogatások terén, nem feltétlenül megúszható, noha eddig megúszták. Ezért agitál ilyen ocsmány módon augusztus 20-án is: mert könnyen ráborulhat a korrupció szaros vödre a fejére. Lázár az öntudatlan papagájokkal ellentétben pontosan tudja, mennyi elhallgatott disznóság övezi az uniós források elosztását, amit véletlenül pontosan ő felügyel. Ezért állt bele abba, hogy a nemzeti ünnepen is a saját, személyes, ócska kis érdekeit védje.

Lázárnak nem opció Európában gondolkodni, Európával jóban lenni, mert ellenség nélkül nincs szabadságharc, amivel terelni lehet a figyelmet arról, hogy már azt is ellopták, amit még papíron nem. A leggroteszkebb viszont ebben mégiscsak az, hogy ezt a minden táskahordozók legtehetségesebbikét sem választotta meg a kutya se mindenhez értő miniszternek, és nem adott rá felhatalmazást neki senki, hogy felülírjon egy legitim népszavazást és mindent megtegyen az ország Európából való kivezetéséért csak azért, hogy ő megússza az elszámoltatást.

Gyöngyörű ünnep ez, Lázár! Szent István forog a sírjában, én meg halkan mondom, hogy miközben nem figyeltünk oda, a közpénztévén már a szabadságjogok korlátozásáról ábrándoznak. Gyászos jövőkép. Mert Lázár Jánostól és a csürhéjétől ki védi meg az országot?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.