2016. augusztus 12., péntek

HALÁL A SZALONNÁRA! 2. FELVONÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.12.


Új szakaszához érkezett a lejáratási kísérlet. Biztosan többen emlékeztek még a napokban történt, a szervert működésképtelenné tevő támadásra. Ezt követően pedig egy senki által nem olvasott, eldugott kis portálon megjelent egy hosszú cikk a weboldalunkról, pontosabban egy egyértelmű hazugságokból, célozgatásokból és baromságokból összetákolt iromány. Már akkor is biztosak voltunk abban, hogy nem egy névtelen lapocska álnéven irkáló szerzője unatkozott és lapátolta össze azt a mocskot.

A cikk – nevezzük így – nem az oldalunk tartalmával száll vitába, hanem személyes gyalázkodással, penetráns, de kifejezetten személyünk elleni rágalmakkal akar célt érni. A válaszunkat itt olvashatjátok.

Az első perctől kezdve biztosak voltunk benne, hogy megrendelésre készült a mű. A technika nem túl szellemes, nem is egyedi, de működik. Karaktergyilkosságnak hívják. A működési elv a következő: egy alig olvasott, eldugott kis weboldalon megjelenik egy súlyos rágalmakat és ocsmány hazugságokat (valamint nem kevés baromságot) tartalmazó iromány. Néhány nappal később a kormánymédia véletlenül megtalálja és lecsap rá. Picit még hozzátesz, hogy garantáltan hatásos legyen. Most a PestiSrácok volt a szerencsés.

Innen valószínűleg tovább fog gyűrűzni a többi ilyen oldalra. 888.hu, Magyar Idők, Magyar Hírlap. Végső soron ők csak megosztják a talált cikket, semmi különös. Jusson el jó sok emberhez, a forrás nem is annyira lényeges. Pedig talán mégis lényeges. Innen indult a történet, erről a weboldalról. A minket lejáratni hivatott cikk megjelenése előtt az oldal üzemeltetője a Korvin AG néven futó, idén májusban bejegyzett cég volt...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.