2016. augusztus 22., hétfő

ITT ÉS MOST SZÖGEZZÜK LE: STEFKA ISTVÁN ÉPPEN OLYAN VÉRESSZÁJÚ, ÖNMAGÁBÓL ÉS EMBERSÉGÉBŐL KIVETKŐZÖTT, A LEGALANTASABB ÖSZTÖNÖKRE ÉPÍTŐ SZARKEVERŐ, MINT BAYER ZSOLT

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.22.


...Ha van gyűlöletkeltés ebben az országban, abban éppen Bayer és Stefka masíroznak az első sorban. Nem lehet és nem szabad elfeledkezni arról, hogy ők az Orbán-kormány gondolatiságát közvetítik az olvasóik felé, az Orbán-kormány gyűlöletének magvait hintik. Teszik ezt minden egyes nap és teszik úgy, hogy közben a másik oldalt – a másik oldalhoz tartozik mindenki, aki nem áll be a kormányt éltetők közé – vádolják mindazzal,
amit ők maguk csinálnak.

Itt és most szögezzük le: Stefka István éppen olyan véresszájú, önmagából és emberségéből kivetkőzött, a legalantasabb ösztönökre építő szarkeverő, mint Bayer Zsolt. Remélem, a következő kitüntetési-hullámból nem marad ki ez a remek újságíró sem. Igazán megérdemelné a Fidesz vállveregetését.

Kaltenbach Jenőnek tökéletesen igaza van abban, amit az atv.hu-nak nyilatkozott:
A durvaság, a rasszizmus és az uszítás elönti az országot, ezért itt az ideje, hogy a magyar értelmiség egyenes gerinccel felálljon, és felemelje a szavát.
Bizony, nagyon itt lenne az ideje ennek, mielőtt a társadalom még nagyobb hányada elhiszi, hogy a Bayer és Stefka félék képviselik az értelmiséget ebben az országban.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.