2016. augusztus 3., szerda

LESZ-E NEKÜNK CIGÁNY OBAMÁNK, VAGY SAJÁT MERKELÜNK:

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.03.


Miért ne lehetne Mária, Zsóka, Luca, nő a kormányfőnk? Egyik se lenne rosszabb a mostani csávónál. Viktor helyett Viktóriát a budai várba!

Nekünk, magyaroknak a büdös életben nem lesz cigány kormányfőnk, mert a cigányoknak több eszük van annál, hogy egy ilyen jelentéktelen országban a kormányfői posztra gyúrjanak, amikor vannak sokkal lukratívabb foglalkozások, amit senki sem irigyel tőlük. Már a jobb cigányzenészek sem idehaza bazseválnak. „Ezeknek?”.
 
Női miniszterelnökünk meg azért nem lesz, mert a világon a legszebbek ugyan a magyar lányok, de ez nekünk bőven elég is. Semmi pénzért nem cserélnénk le egyiküket sem egy okos Merkelre. Pedig azért az Angela dekoltázsa, se semmi. (Lásd a fenti képet, ahol Angela Merkel az oslói opera megnyitóján eddig ismeretlen erényéről rántotta le a leplet.)

Kis hazánk férfi lakossága nálunk vagy fasiszta, vagy kommunista. Az ország egyik fele szerint a másik fele kommunista, a másik fele szerint az egyik fele fasiszta. Bandában meg mindannyian, de külön-külön is szexisták. Viszont ennek ellenére sem tudnák elképzelni, hogy egy nő olyan demagóg, műveletlen, korlátolt, tahó köcsög lehet, amilyennek egy magyar politikusnak lennie kell, hogy a parlamentbe jutáshoz szükséges számú szavazatot megszerezhesse.
 
Arról nem is beszélve, hogy nincs az a magyar nő, aki olyan szarul öltözötten képes lenne nemzetközi rendezvényeken a kifutóra fellépni, mint a mi jelenlegi kormányfőnk. Egyikük se hagyná, hogy vén pasik ölelgessék, meg még arcul is csapkodják őket. Mit szólna ahhoz az ember, otthon a tévé előtt, a hölgyprogram után, ahol – míg anyu tárgyalt – addi ő az időt múlatta...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.