2016. augusztus 7., vasárnap

MIÉRT ŐRZIK JOBBAN ORBÁN VIKTOR UTCÁJÁT A MAGYAR POLGÁROKKAL SZEMBEN, MINT AZ ORSZÁGHATÁRT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.07.


...Az állandó melldöngetés, a magyar nyelvű – elvileg a menekülteknek és migránsoknak szóló – plakátok, a semmire nem való népszavazás és a hazugságok folyamatos mantrázása helyett ideje lenne működőképes állapotba hozni a hatóságokat és jó lenne, ha a kormány a rémisztgetés helyett az intézkedésekről tájékoztatná a lakosságot. Jó lenne továbbá különbséget tenni gazdasági migránsok, terroristák és menekültek között és a menekülteket emberséges módon ellátni mindaddig, ameddig döntés születik a sorsukról.

Ideje lenne továbbá a folyamatos óbégatás helyett a közö, uniós megoldáson dolgozni, mert tudtommal még tagjai vagyunk a közösségnek. Az tény, hogy messze van a tökéletestől a közös menekültpolitika, de az is tény, hogy ezen nem az indokolatlan melldöngetés és nem is a nemzeti alapokra helyezett vádaskodás fog változtatni.

A belbiztonsági főtanácsadó pedig a rádióban tartott szemináriumok helyett végezhetne végre valami hasznos munkát is, mert itt most nem sokt segít, ha mindenki kap egy sms-t, hogy hová üljön át. Illetve az eddig sem segítetett.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.