2016. augusztus 13., szombat

MINDET!

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.08.13.


Ez a leggyakoribb szó, amit országos korrupció-ellenes aláírásgyűjtésünkön hallunk. Odajön a tüntetési sátorhoz a polgár, és megkérdezi: de mindet, ugye? És ilyenkor ronggyá korrumpálódott politikai "elitünk" egészének eltakarítására gondol.
 
...Írják, lájkolják, kommentelik az elmúlt 26 év demokrata kormányainak és parlamenti többségeinek kínos magyarázkodásait a körükben is meglehetősen gyakori lopásokkal kapcsolatban. Azt mondják, mitöbb, súlykolják, és egymást erősítve kánonná formálják: fogadjuk el a kisebb rablókat, hogy megszabaduljunk a legnagyobbaktól. Ugrabugráló handabandázásukkal azt akarják elhitetni: Ők a Nép hangja, tessen mindenkinek beállni a kisebb gazemberek támogatói közé, mert ha nem, akkor marad a Rezsim. És sokan be is dőlnek ennek a kommunikációs trükknek. Hát mi, meg mindazok, akik élőben, utcán, nonstop módon folytatunk sokszáz polgárral megbeszéléseket, tudjuk: NEM ez a Nép hangja. Ez csak megélhetési politikusok sleppjének vágyálma, és semmi több.
 
A NÉP HANGJA ugyanis ez: MINDET! Igen, Orbánt, Gyurcsányt, Megyót, Vonát, Schiffert, meg a többi cégéres gazembert, akik a rendszerváltást puszta generációváltássá silányították, de erkölcsi normáikban rosszabbá váltak a letűnt Kádár Rendszer csinovnyikjainál. A Népnek a korrupcióval van tele a töke, és MINDAZOKKAL, akik ebben részt vettek, és részt vesznek. Mindet akarják eltakarítani, mert kezdenek ráébredni: ha magát a magatartást nem pusztítjuk ki úgy, hogy írmagja se maradjon, akkor bármikor újrakezdődhet. És a kis lopásból lesz a nagy, és a kis gazemberből a nagystílű országrabló. Úgyhogy kedves, vagy inkább szánalmas pártkatonák, jól figyeljetek. Nemcsak a nagyobbik rosszat, és a legtöbbet rablókat kívánja a Nép sittre vágni.
 
Hanem MINDET.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.