2016. augusztus 25., csütörtök

Ó, TI DRÁGA JÓ, KERESZTÉNY, KONZERVATÍV JOBBOLDALI HONFITÁRSAINK!

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.24.


Mitől keresztény Orbán és az ő Fidesze, ha az EU-val izmozó muzulmán Ankara, vagy a Vatikánnal szemben álló pravoszláv Moszkva kegyeit keresi?

... hogyan lehet, hogy egy ennyire konzervatívnak és kereszténynek látszani akaró párt, mint amilyen a Fidesz a fundamentalista muzulmán állam irányába forduló Törökországban, vagy a Vatikánnal szemben álló orosz pravoszláv egyház szellemisége mögé bújó Putyin Oroszországában keresi a szövetségesét a nyugat-európai keresztény pártok helyett? Vagy Azerbajdzsánnal, ami a nemzetközi nomenklatúra szerint sehová sem sorolható be, hacsak nem a KGB utódállamai közé, hiszen mai elnöke, a súlyos szerencsejáték függő Ilham Alijev édesapja, kinek sírját Orbán Viktor hivatalos látogatása alkalmával oly áhítattal vegyült tisztelettel volt kedves a nevünkben megkoszorúzni, a KGB helyi rezidense volt a régi szép időkben, amikor a hatalmat azok gyakorolták, akiket Orbán Viktor megdönteni volt kedves egy rövidke, ámde kemény beszédben a székes főváros Hősök terének nevezett közterületén még a rendszerváltás idején. Legalábbis ő így tudja.

Szóval baj van a konzervatív jobboldallal, ha ezt a vadházasságot tűri a Vatikán ellenlábasaival, ahol az első éjszaka jogát természetesen Orbán Viktor gyakorolja. Vérfertőző násza a muzulmán és egyéb diktátorokkal ugyan némi kételyt ébreszt a keresztény széplelkekben, a Fidesz vasárnap templomba szédülő híveiben, de a perselybe dobott érmék csengése nem csak Erdő Péter, de az egyszerű hívők egyébként tiszta hallását is képes annyira megzavarni, hogy nem csak nem hallják meg Jézus szörnyülködő hangját, de elnézik farizeus egyházuknak még a gyerekek molesztálását is, mintha nem látnák a fától az Erdőt. Orbán szörnyűségét sem látják a szemükkel, pedig van nekik.
Nem látják, hogy Orbán súlyosan megsértette a keresztény értékeket, elvesztette a polgári vezérlő fonalat, rosszul tárázta az erkölcsi mércét. (Nem arról van szó, hogy tárazta, mert az azt jelenti, hogy lőfegyvert harcképes állapotba hozni, megtölteni lőszerrel. Itt még nem tartunk. Még nem.) Mert egyébként, hogyan barátkozhatna Orbán a fentebb megnevezettekkel, hiszen ezek sem nem jobboldaliak, sem nem konzervatívak, sem nem keresztények. Viszont rohadt, erkölcstelen diktátorok, kényurak és harácsolók, akiknek a pereputtya is abból él, hogy a falkavezér egy egész országot tart a kezében...
 
...meddig tűrik még a magyar konzervatív, keresztény, jobboldali gondolkodású, erkölcsös és tisztességes magyar polgárok, hogy egy ilyen elvetemült istentagadó, mint amilyen Orbán Viktor, a nevükben bitorolja a hatalmat, és lábbal tiporjon minden értéket, amit – hitem szerint – keresztény nemzettestvéreink őszintén a magukénak vallanak? Azokat a bizonyos polgári értékeket, amelyeket – kedves barátaim – végre elő kellene venni a láda fiából, vagy a széfből, esetleg hazahozni a svájci bankból. Minél előbb, annál jobb. Nektek mindenképpen, de nekünk is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.