2016. augusztus 21., vasárnap

ORBÁNISZTÁN EGYIK LEGSÖTÉTEBB HETÉN VAGYUNK TÚL

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.08.21.


Nem elég, hogy a történelem egyik legjobban dokumentált választási csalása ügyében megszüntette a nyomozást Pintér Sándor rendőrsége, hogy megvédje a Fidesz pártigazgatóját, nem elég, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette az V. kerületi ingatlanok áron alul történő értékesítése kapcsán indított nyomozást, hogy megvédje a Fidesz propagandaminiszterét, de Orbánék egy olyan rasszista tahót is állami kitüntetésben részesítettek a héten, aki szerint kövér gázzal kell elgázolni a cigánygyerekeket, és aki szerint az idegeneket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni. Valószínűleg még sokan nem értik ebben az országban, hogy mi zajlott le a szemük előtt, pedig amik történtek, azok nagyon súlyos dolgokat vetítenek előre. 
 
Súlyos héten vagyunk túl. 
 
Kezdjük a sort legfrissebb hírtől. A Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette az V. kerületi ingatlanok áron alul történő értékesítése kapcsán indított nyomozást, pedig a vak is láthatja: jóval a piaci ár alatt kótyavetyélik el a közvagyont Rogán Antal haverjai, ami alsó hangon hűtlen kezelés, de ha csak a Juhász Péter által feltárt ügyeket nézzük, akkor azon sem csodálkoznék, ha bizonyos családok Szicíliából küldenének vendég-hallgatókat eltanulni ezt a fajta szervezést. 
 
Idén február 23-án történt a történelem egyik legjobban dokumentált választási csalása az NVI-nél, amikor egy osztag kopasz bunkó megakadályozta, hogy valaki a választási törvényben foglalt jogával éljen. Hiába van rengeteg jó minőségű fotó és videó rendőrség augusztus 17-én megszüntette a nyomozást a választási irodánál történt bűncselekmény kapcsán. Kubatov Gábor és csapata ezt a súlyos gazságot is megúszta, mi pedig most már biztosak lehetünk abban, hogy nem lehet 2018-ban szabad és független választás, hacsak nem lesz addig forradalom.
 
Az már csak egy plusz tahóság extra, hogy az NVI-nél történtek a vasárnapi boltzár eltörlése ügyében kezdeményezendő népszavazás okán történtek. A Fidesz-frakció szóvivője előbb cáfolta, hogy ismét napirenden lenne a vasárnapi boltzár részleges bevezetése, majd e héten Semjén Zsolt mégis azt állította, a boltzárak eltörlése csak taktikai lépés volt, és még a korábbinál is szigorúbb szabályozást léptetnének érvénybe. Ezzel Orbán Viktor helyettese leleplezte a kormány újabb hazugságát, ráadásul Semjén Zsolt vallomása újabb bizonyítéka annak, hogy a kormánypártok állhattak a verőemberek választási irodánál végrehajtott akciója mögött...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.