2016. augusztus 11., csütörtök

TUTTAM

MOST & ITT BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.08.11.


...Hagyjatok békén a hülyeségekkel! Ha nektek ez tetszik, mert csak ezt tudjátok, mondjátok el magatoknak. Pártgyűlésen, fórumokon, ahol egymás között vagytok.

Teli veletek az összes hócipőm. Igen, tuttam, hogy jót akartok nekem, mert azt akarjátok, hogy nekem az legyen a jó, ha félek és rettegek. Merthogy, amíg félek és rettegek, addig sem a rengeteg aljasságra gondolok. Hogy lenyúltátok a háromezer milliárdnyi magánnyugdíj-pénztári megtakarítást. Hogy üzleteltek a letelepedési kötvényekkel. Hogy offshore cégekben tartjátok a pénzeteket.

Hogy csak a csókosaitok gyarapodnak, de az a szegény haza, sehogyan sem tud fényre derülni.

Tudok mindent, csak már elegem van belőletek. Ne zaklassatok engem, fejezzétek be a vegzálásomat. Nem érdekelnek a migráncsaitok. Ilyenkor, olimpia idején. Szász Emesének szeretnék szurkolni. Hosszú Katinkának. Szilágyi Áronnak. A magyar érmeseknek, és azoknak is, akik nem értek el helyezést.

Tuttam persze, hogy ez lesz, mert ismerlek benneteket, mint a rossz pénzt. Tényleg hagyjátok abba. Az én pénzemet költitek, még azt is velem fizettetitek meg, hogy kivágtok minden utatokban lévő fát. Az én adómból hazudtok nekem, az én pénzemen tennétek tönkre az életemet.

Tuttam, hogy milyenek vagytok. Előbb-utóbb ti is megtudjátok, hogy már egyre többen tudják.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.