2016. augusztus 20., szombat

ZOTYA, EL NE FELEJTS MAJD KIMENNI A DUNA-PARTRA! TUDOD, OTT LÖVÖLDÖZIK FEL A SZÍNES BASZOKAT AZ ÉGBE

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.08.19.


Drága barátaim a Nemzeti Együttlopás Rendszerében! Eddig sötétben bolyongtam, de fény gyúlt az én gyenge agyamban. Tudjátok, miért kell nekünk erőnek erejével olimpiát rendezni? Mondom, figyelj!

Azért, mert Balog Zoltán miniszter úrnak akkora élmény volt az olimpia, hogy az valami beszarás.
"Nekem nagyon nagy élmény, életemben először élek át olimpiai aranyat a helyszínen, azt, hogy mennyire együtt van itt mindenki, s a legkülönbözőbb sportágakból idejönnek szurkolni, sportvezetők is, ami persze természetes, de valahogy az jut az ember eszébe, hogy milyen jó lenne, ha otthon is ennyire támogatnánk egymást."  Magyar Hírlap
Zolóka! Szerinted ki a francot érdekel, hogy neked mekkora nagy élmény volt? Gondolod, hogy az a létminimum alatt élő család, amelyik – nem önként – beleadott a közösbe azért, hogy te közpénzből ott örvendezhess, szintén tapsikol? Hogy neked ez nagy élmény volt? Azt elhiszem. De nyugodj meg, mi, akik összedobtuk a rávalót, plusz a fizetésedet, a szolgálati autódat is finanszírozzuk, mi a büdös életbe nem jutunk el sem Brazíliába, sem olimpiára. Akkor sem, ha Budapesten lesz.

Tudod, Zolcsi? Értjük mi, hogy mennyi pénzt ki lehet szakítani a közösből egy olimpiával. Az a rengeteg építkezés, amit mind túl lehet árazni és a haveroknak kiosztott megbízásokból visszakapni, mégis csak nagyságrendekkel több, mint amennyit egy nyomorult térkövezésből, vagy egy játszótér felépítéséből le lehet csípni. Értjük mi, hogy nem akartok annyit vacakolni az aprómunkával, ha nagyban is lehet meríteni a közösből.

De az olimpiába eddig még minden ország beleroppant. Magyarországon konkrétan padlóra tenné, vagy fogja tenni, ha sikerrel jártok. Plusz ott van Orbán cimborád paksi bulija, amiről még azt sem tudjuk, mennyit bukunk rajta.

Zoltán miniszternek kurvanagy élmény volt az olimpia! Édes jó istenem, de boldog vagyok! Meg még azért is boldog volt ő, mert:
"A magyar himnuszt énekelni tízezer kilométerre Magyarországtól egészen különleges érzés."
Tényleg? Akkor menjél el szépen Alaszkába és énekelgessed a magyar himnuszt lelkesen. Lehetőleg vissza se gyere, mert nekünk meg az lenne a csodás érzés, ha helyetted valami épeszű minisztert sikerülne találni, aki azzal foglalkozik, ami a feladata. Például. Mondjuk ahelyett, hogy te aranyat élsz át – tényleg, azt hogy kell? Te mennyit úsztál le Hosszú Katinka távjából? – egy normális miniszter azzal foglalkozna, hogy halomra döglik az iskolarendszer. Azzal foglalkozna, hogy a Dóri Ház anyagi gondokkal küzd. Ott kisgyermekek haldokolnak, Zolcsi! Aztán ettél valami fincsit az olimpián? A mi pénzünkből?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.