2016. szeptember 1., csütörtök

A HETEDIK ÉVE ELNYOMOTT ELLENZÉKKÉNT VISÍTÓ KORMÁNY FÓBIÁI

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.09.01.


Tegnap – ismét – megtudtuk, hogy a Szalonnát Soros György támogatja. Egy kedves troll árulta el, akit sajnos le kellett sikálnunk a közösségi oldalunkról, mert ahelyett, hogy elmondta volna a nagy titkot – mármint hogy mi módon támogat minket Soros – elkezdte inkább az olvasókat fenyegetni. Azt meg nem jól viseljük.

A keletkezett űrt bőven lehet pótolni az agitprop oldalak gazdagon buzgó forrásaiból, ahol a sötétlelkű akarnok (nem Orbán, hanem Soros) szekértolóinak tábora név szerint fel van sorolva.

A kérdés az, miért kellene belemennünk Orbánék zsákutcájába? Miért kellene tagadni bárkinek is, ha részesült a Soros-alapítvány támogatásából? Függetlenül attól, hogy valakinek szimpatikus, vagy nem szimpatikus Soros György, ő nem egy körözött bűnöző, nem terrorista, nem törvényenkívüli. Az alapítványai legálisan működnek, a támogatási összegeket Soros a saját adózott jövedelméből biztosítja.

Innentől kezdve mi a kérdés? Alapítványi támogatásért – gondolom – pályázni kell. Nem úgy van, hogy egy sötét sarkon az ember zsebébe tuszkolnak néhány milliót és fegyverrel kényszerítik, hogy tartsa meg a pénzt. Úgy van, hogy pályázatot kell írni, vagy egyéb módon támogatásért folyamodni – nem ismerem a rendszer működését – a támogatást egy bizottság megítéli, vagy nem. Aki hozzájut ilyen forráshoz, azt legálisan, nem a törvények megkerülésével teszi. Nyilvános adat, fenn található azoknak a honlapján, akik kaptak ilyen forrást.

Ehhez képest a kormánypropaganda igyekszik jó ideje úgy beállítani az alapítványi pénzhez jutott szervezeteket és portálokat, mintha azok valami bűnös, sötét, illegális és titkos, vagy titokban tartandó dolgot cselekedtek volna. Igyekeznek kriminalizálni Soros Györgyöt, az alapítványait, mégpedig azért, hogy a támogatásban részesülő szervezeteket lejárathassák.

Ugyanis a többségük kormánykritikus, ezt pedig a hetedik éve elnyomott ellenzékként visító kormány képtelen feldolgozni lelkileg. A hetedik éve mindenkit teli pofával ócsárló, folyamatosan tiszteletet követelő, állandóan harcban álló és megállás nélkül ellenségeket gyártó kormány nem tűri a kritikát. Jogosan, ugyanis a kritikának van alapja, a tények ellen pedig kizárólag harci riadóval, mocskolódással, hazudozással tud védekezni a rendszer..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.