2016. szeptember 1., csütörtök

A KORONAHERCEGNŐ OLAJRA LÉPETT

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.08.31.


Méghozzá mindkét saját lábával, mikor ellátogatott Bahreinbe, ebbe a Szaúd-Arábiával szemben fekvő, Budapestnél alig nagyobb, de olajtengeren úszó szigetországba.
Útjára elkísérte férje, Tiborcz István királyi stróman is, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy alacsony származása dacára géneket adhatott a Vezér unokájának.
A gének csomagolása kísértetiesen hasonlított a Vezérre, és mint az utód hajának színéből, állagából látni lehet, előírásosan gyengébbek voltak Magyarország legerősebb genetikai állományánál.
Ráhel főhercegnő tárgyalásokat folytatott a bahreini illetékesekkel a magyar-bahreini kapcsolatokról, országaink energiapolitikájáról, és az adóparadicsom aktuális árfolyamáról.
A tárgyalások vélhetőleg gyümölcsözőnek bizonyultak, hiszen Ráhel Viktorovna olajban perfekt, nem hiába iskoláztattuk drága pénzen Svájcban!
Tudja, hogy van tökmagolaj, napraforgóolaj, repceolaj, szójaolaj, sőt, van extra szűz olívaolaj is, úgyhogy ő olajban büfé, nem tudja átverni egyetlen migráns-jelölt sem!

Egyébként tudtad?
Csak Bahreinből közel napi kétmillió bevándorló készül Soroksárra!
Hát csoda, hogy Őfőméltósága, a Nemzetvesztő a saját lányát küldte rendet tenni a kérdésben?
Pedig a veszély óriási volt, hiszen ismerjük a migránsok szexuális mentalitását, a plakátok is megírják, hogy a magyarok is megértsék: a bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen nőtt a nők elleni szexuális zaklatások száma Európában!
Hát, ha vendégségben igy viselkednek, milyenek lehetnek otthon?
Elöntött az aggodalom, és utánaszámoltam: Ráhel főhercegnő 2015 szeptember huszadika környékén tartózkodott a Perzsa Öböl Gyöngyén, majd majdnem napra pontosan kilenc hónap múlva egészséges babának adott életet.
A víz kivert, hiszen ki tudja, hogy most akkor a migránsok erőszakosságának, vagy az édeni sziget varázslatosan erotikus kisugárzásának köszönhetjük a Vezér családfáján fakadt új ágacskát...

A rossz nyelvek szerint persze az is előfordulhat, hogy az Orbán család be akar szállni az olajüzletbe, hiszen az a hír is felröppent már, hogy az azeri elnök két olajkutat adott egyetlen baltáért, melynek végén ott volt a hozzáértő személyzet is, de persze lehet, ez csak urban legend.
Biztosat erről tán Simicska tudna mondani, ő meg nem mond, mert állítólag az egyik kút az övé, másrészt meg nem szeretné, ha leesne a létrája az autója tetejéről.
Így aztán csak fantáziálgathatunk, meg találgathatjuk, hogy mi történt, de az okosság titok marad előttünk, mint liba előtt a kukorica négyzetes vetése.
De azért ne szomorkodjunk, inkább legyünk büszkék arra, hogy hazánkban a Család az első, második a Puskás Akadémia.
Hogy aztán ez az egész cirkusz lassan önmaga paródiájába csap át, az minden pénzt megérne, ha nem a mi zsebünkből lopnák ki.
Itt nincs már erkölcs, nincs jóízlés, nincs törvény, nincs jogállam, ez itt kérem maga a balkáni suttyó diktatúra.
Szegény Ráhel meg nem tehet arról, hogy neki kell átvennie az utód szerepét, lévén a hercig főherceg kissé süsü, emellett önjárónak is tűnik, ami nem egy pozitív tulajdonság arrafelé, ahol a kedves papa az edző...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.