2016. szeptember 2., péntek

AZ ÖSSZEFOGÁS ELSÖPRŐ EREJE

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.09.02.


Levél Tekervényes Zsoltnak,
a Magyar Összefogás Párt elnökének


Tisztelt Elnök úr!

A Magyar Egyetértés Párt (MEP) nevében bátran kijelenthetem, hogy hatalmas megtiszteltetésnek vettük az Önök részéről, hogy a későbbiekben megvalósítandó választási összefogás ügyében megkerestek minket. Kétségtelen, hogy mind az Önök nagyra becsült pártja, mind az MEP vezetősége és tagsága arra tette fel az életét, hogy önzetlenül szolgálja hazánk és polgárainak érdekeit.

Meggyőződésem, hogy ebben semmiféle önző, hátsó szándék nem vezet sem bennünket, sem pedig önöket. A győzelemhez mindkét párt erejére szükségünk lesz. Az egymás elleni nemtelen támadásokkal és teljesen meddő vitákkal csak csökkentjük rendkívül biztató esélyeinket. Önöknek is el kell ismerniük, ez bizony nem vezethet semmi jóra. A siker érdekében mindenféle ellenségeskedést haladéktalanul félre kell tennünk.

Közös célunk, a jelenleg kormánynak csúfolt rablóbanda végleges eltávolítása a hazai közéletből. Ez természetesen csak közös összefogással lehetséges, mely elsősorban nem a pártjaink, hanem mindenekelőtt az ország jövője szempontjából fontos. Elnök úr! Az utolsó percekben vagyunk ahhoz, hogy tehessünk valamit.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kifejezzük mélységes aggodalmunkat és csalódottságunkat, mivel úgy érezzük önök eddig ezt nem vették kellőképpen komolyan. Nevetséges és visszataszító tevékenységük a fenti cél elérésének szempontjából nézve teljesen feleslegesnek, sőt rendkívül károsnak bizonyult. Ha őszintén, józanul megvizsgálják saját eddigi próbálkozásaikat, ezt Önöknek is be kell látniuk. Döntsék el már végre, hogy kinek az oldalán állnak és mit akarnak?

Megjegyzésünket természetesen semmiképpen se vegyék sértésnek. Baráti és egyenes kritikánkban kizárólag a jobbító szándék vezet bennünket.

Mindenképpen el kell mondanunk azt is, a pártjuk vezetőségének összetétele komoly aggodalomra ad okot. Mi a magunk részéről akár még az ördöggel és pokol egyéb fajzataival is hajlandók lennénk összefogni a haza megmentése érdekében, de válogatott gazemberek gyülekezetével soha. Ha az elnök úr komolyan gondolja ezt az összefogást, akkor ezeket a feslett erkölcsű, rovott múltú egyéneket haladéktalanul távolítsa el a pártjából. Higgye el, nagy veszteség nem fogja önöket érni. Csupán korrupt, jellemtelen fickókról van szó.

Pártjuk belső ügyeibe természetesen semmiképpen sem szeretnénk beleavatkozni, de kissé alaposabban megvizsgálhatnák azt, miféle jellemtelen alakokat tisztelnek meg a bizalmukkal. Az általuk elkövetett gaztettek kiderítésében természetesen számíthatnak pártunk önzetlen segítségére.

Tisztelt elnök úr! Érdeklődéssel áttanulmányoztuk a pártjuk programját. Kezdeti lelkes érdeklődésünk később mélységes döbbenetbe és csalódottságba csapott át. Ezt a 352 oldalas dokumentumot még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetjük egy tisztességes párt programjának, csupán valamiféle otromba tréfának. Talán annak is szánták?

Amit Önök innen-onnan szorgalmas munkával összeollóztak, mindössze egy szánalmas fércmunka. Meglehetősen hitvány alakok lehettek azok, akik ilyesmit egyáltalán kiadtak a kezük közül. Mindenféle teljesen felesleges dolgot belegyömöszöltek, de az ország gazdasági fejlődését szolgáló alapvető intézkedésekkel még érintőlegesen sem foglalkoztak.

Elnök úr! Őszintén kérdezzük Önöktől. Miként képzelik el hazánk útburkolati jeleinek elengedhetetlen reformját? Pártunk meg van róla győződve arról, hogy ennek végrehajtása immár halaszthatatlanná vált. A mi, jeles szakértők bevonásával összeállított programunk 930 oldalas, amely, ezt Ön is beláthatja, jóval több, mint az Önök nyamvadt, 352 oldalas irománya. Alaposan kidolgozott programunkban 220 oldalon foglalkozunk az útburkolati jelek problémájának megoldásával. A kérdéssel kapcsolatosan többféle alternatív tervezetet is kidolgoztunk, melyben természetesen más országok tapasztalatait is figyelembe vettük. Komolyan gondolják Önök, hogy a vasúti átjárók átalakítása elegendő lenne az ország problémáinak kezelésére? Ez meglehetősen nevetséges és naiv feltételezés. Ezért teljesen felesleges volt a MÖP-öt megalapítaniuk, mely pártot természetesen mélységesen tiszteljük és őszinte jóindulattal viseltetünk iránta. Tevékenységük végzése szempontjából azonban bőségesen elegendő lett volna, ha valamiféle egyesültbe tömörülnek. Minek ehhez egy egész párt?

Remélem érveink meggyőzték Önöket arról, hogy pártjuk tévúton jár. Csupán részletkérdésekről van csupán szó, de ezek elől nem térhetünk ki könnyelműen. Meggyőződésünk, ha az általunk felvázolt problémák korrekcióját hajlandóak végre elvégezni, semmi sem áll a két nemes szándékú párt összefogásának útjában. A programjukat hajítsák ki nyugodtan a szemétbe, a felelősöket példásan büntessék meg, és írjanak helyette egy komolyan vehetőt. Ennek elkészítésében számíthatnak pártunk önzetlen segítségére.

Őszinte tisztelettel:

Beglovich Ede
a Magyar Egyetértés Párt
elnöke


Levél Beglovich Edének
a Magyar Egyetértés Párt elnökének
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.