2016. szeptember 25., vasárnap

BOJKOTT

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.09.24.


Az október másodikai műnépszavazáson demokrata nem vesz részt. Programot szervez aznapra, lehetőleg valami Orbánellenes dolgot, de egyet biztosan nem tesz: nem megy el szavazni. Se így, se úgy.

Lett volna másik lehetőség: elmenni, és érvénytelenül szavazni. Ám a helyzet alapvetően megváltozott, mióta kiderült: a teljes parlamenti "ellenzék" összvissz akkora valódi tagsággal bír, hogy a szavazatszámláló bizottságok KÉTHARMADÁBA képtelen tagot delegálni. Azt meg csak Hófehérke és Csipkerózsika hiszi, hogy a hivatalból delegált szavazatszámlálók majd mernek nemet mondani kritikus helyzetekben a Fideszmaffia jelenlévő verőlegényeinek.

Úgyhogy innentől tessenek leállni a különböző verziók variálásával. Még egyszer elmondom: az ORSZÁG KÉTHARMADÁBAN nem lesz semmiféle kontroll Orbánék szavazatszámláló gépezete fölött. A csalás-lopás-hazudás mestereitől pedig pont annyit várhatunk a szavazás napján, mint amit a mindennapokban megszoktunk: csalás-lopás-hazudást. Aki elmegy, és lead egy bármilyen - akár érvénytelen - szavazatot, az aláírja a névjegyzéket, onnantól a nevében bármilyen szavazat létrejöhet. 

Bedobja a saját akaratát tükröző áthúzott, kidíszített bármit, de az urnabontáskor azt olyan lazán fogják kicserélni egy Orbánnak megfelelő NEM szavazatra, mint ahogy Lázár cserélgeti a luxuskurváit. És nem lesz ott SENKI, aki észrevegye, lefilmezze, szóvátegye. Hogy a parlamenti "ellenzék" hogy küzdötte le magát az elmúlt években arra a szintre, hogy összvissz az ország egyharmadában képes élő embert megmozdítani, az egy másik történet. Megírtuk sokan, sokfelé menetközben a folyamatot, aminek előrelátható végeredménye most kollektív arcunkba köszön.

De MA nem ez a lényeg. Ma annyi a lényeg, amit a felvezetőben írtam: demokrata nem megy el az október másodikai műnépszavazásra. Azért nem megy el, mert tudja: ha átveszi a szavazólapot, és annak átvételét aláírásával igazolja, akkor a szavazólapját ki fogják cserélni, és puszta részvétele végül egy Orbánt támogató NEM szavazattá válik a végelszámolásnál. Mostantól ne tessenek túlokoskodni a teendőket: EGYETLEN racionális és célravezető lehetőség maradt: NEM ELMENNI Orbán műnépszavazására.

BOJKOTT.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.