2016. szeptember 26., hétfő

EZEK MÁR ÖLNI IS KÉPESEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.09.25.


Ugye, senki nem hiszi, hogy egy héttel a "sorsdöntő" népszavazás előtt véletlenül robban fel egy szögesbomba Pesten? A robbantásnak látszólag semmi funkciója nincs. Nincs igazi célpont, nincs ok, nincs áldozat, nincs elkövető. Két rendőr rosszkor volt rossz helyen, de még ez is jól jött nekik, hogy legyen sérült. Ezek már készek arra, hogy feláldozzanak két rendőrt, ha véletlenül, akkor is.

Ilyen robbantás nincs. Illetve van. Olyan országban van, ahol a hatalom mindenre képes. Ahol elszánt gyilkos vezeti az országot, mert Orbánban már benne van a gyilkolás. Ez az ember már kész ölni. Már elhitte, hogy mindenható, akkora tervei vannak Európával és saját magával, hogy megéri az emberáldozat is. Az vele jár.

Orbán a személyes testőrségét Terrorelhárító Központtá alakította, akkor csak azt tudta, hogy akik a jogállam és a demokrácia védelmezői lesznek, azokat terroristának nevezi majd. Miközben ő a terrorista. A Nemzetbiztonsági Hivatalt Alkotmányvédelmi Hivatalnak nevezte át, miközben ő döntötte meg az Alkotmányt és az alkotmányos rendet. Terrortámadással riogat, és ő hajtat végre terrortámadást.

Mondhatnánk, hogy talán a hívei közül valaki "túltolta a biciklit", és besegített, de ezt már nem gondoljuk. Ahogy ezek végigkopogtatták a rendőrökkel éjszaka Budapestet egy ostoba kérdéssel, abból látszik, hogy ez nem lepte meg őket és felkészültek. Tervük volt rá. Annak, hogy a rendőrök éjszaka felkeltsenek mindenkit, és megkérdezzék nem láttak-e az otthon ülők valamit, csak egy célja lehetett: a félelem növelése.

Az a diktátor, amely már robbant saját népe ellen, amely már nemcsak plakátokon, hanem robbantásokkal félemlíti meg saját népét, az készen áll arra, hogy bármikor, bárkit megöljön, megölessen. Ez az ember 2006-ban már kész volt utcai puccsal megdönteni az alkotmányos rendet, és mint az SA saját halálos áldozattal venni át a hatalmat. Az csak a szerencse volt, hogy akkor nem voltak halálos áldozatok.

Ahogy voltunk kedvesek már 2010-2011-ben írni, ebből az emberből még tömeggyilkos lesz, és időben kellene megállítani. Orbán elhitte magáról, hogy Európa vezetője lesz, megdönti Európában is a liberális demokratikus rendet, és "keresztény Európa" néven általánossá teszi saját fasiszta rendszerét. Egy lapra tett fel mindent. Élet vagy halál.

Semmi nem lesz drága a terve végrehajtásához. Ez az ember már a menekültek hajóinak elsüllyesztéséről beszél. Üres menekülthajók nem járnak a tengeren, ha valaki nem tudná, csak zsúfoltak. Európával szemben nemzetállamokról beszél, de közös hadsereget akar. Egyedül a hadsereg lehet közös. Hadsereg kell neki, mert azt felmérte, hogy Simicskó bakáival nem sokra megy. Diktátornak erő kell, hadsereg kell.

Ha sikerül a szélsőjobbot hatalomra segíteni Európa nagy országaiban, részben az orosz propaganda, részben az Iszlám Állam terroristáinak segítségével, akkor egy csapásra megszűnik majd a "nemzetek Európája" jelszó, akkor majd egyesíteni kell Európát, akkor meg kell vonni a szuverenitást a nemzetállamoktól, hogy kötelezően mindenhol bevezessék az orbáni fasizmust a liberalizmus helyett.

Ez a robbantás mérföldkő. Orbán átlépett egy vonalat, ahonnan nincs visszaút. Korábban is mondtuk, hogy ez az ország menthetetlen, de mostantól veszélyes is. Aki teheti, meneküljön, még a sánta is szaladjon, mert ebből most már öldöklés lesz, és ez az ember semmilyen eszközzel nem korlátozható. Orbán ölni készül. Ez az ember már kívánja a vért, szomjas a vérre és a totális diktatúrára.

Készüljenek a magyarok, mert megteremtik hozzá a feltételeket, és hamarosan rendkívüli állapot lesz, rendkívüli, statáriális bíráskodás, koncepciós perek, megbújt ügynökök, akiknek békaemberek adják a Sorostól és a nihilistáktól jött utasításokat. Házkutatások, a még mindig szabadon pofázó sajtó elnémítása, különben terrorizmus pártfogása miatt vonják felelősségre őket...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.