2016. szeptember 22., csütörtök

HARMINC ÉV MÚLVA RETTENETESEN FOGJÁTOK MAGATOKAT SZÉGYELLNI

24.HU - POSZT ITT
Szerző: Kerner Zsolt
2016.09.21.


Azért gyűltünk össze itt, ezen a napsütéses, hideg délutánon, hogy megbeszéljük, miért lett hirtelen mindenki rasszista bolond Magyarországon.

Kedd este Nógrádi György, mint Lusta Dick, a rendőrzenekar, egyedül eljátszotta a teljes magyar közéletet. Elment egy lakossági fórumra, hogy elmondja a véleményét a világról és a menekültválságról. Majd, azzal zárta az estet, hogy konkrétan kijelentette,
azzal lehetne megoldani a menekültválság problémáját, ha a határon kiadnák a tűzparancsot.

De előtte közölte, hogy ezt a liberális sajtó darabokra fogja szedni.
Nem a liberális sajtó szedi darabokra, Gyuri bácsi, hanem az épelméjű emberek. Komolyan, teljesen komolyan azt javasolta, hogy a határon egyszerűen nyissunk tüzet az ide menekülő gyerekekre, öregekre, vagy akár életerős, fiatal férfiakra? Ha egy fiatal férfi be akar lépni Európába, akkor agyon kell lőni? Ja, igen, kivéve, ha pénze van, mert akkor állampolgárságot is vehet nálunk. Mert az egy KDNP-s politikus szerint is azért más, mert ő fizet.

Gyávaság

Nem kell előre kifogásokat keresni, miért fogja szétszedni a liberális sajtó, ha azt mondja, hogy tűzparancsot kell adni a határon. Az csak egy kifogás, hogy azért szedik majd szét, mert ilyesmit most nem szabad kimondani. Nem azért.

Azt, hogy lőni kell a menekültekre, nem kimondani nem illik, hanem egyáltalán gondolni.
A leggyávább az egészben viszont mégis az, ami másnap történt. Nógrádi addig merte kimondani azt, hogy lőni kell a menekültekre, amíg úgy érezte, hogy csak egy teremnyi nyugdíjas hallja. Amikor az egyik tévé felhívta, már lelkesen tagadta azt, hogy ő ilyet mondott volna.

Pedig mondott még mást is. De nem gondolom, hogy Nógrádi György valaha megértené, miért vállalhatatlan olyanokat mondani Európa legbefolyásosabb politikusára, hogy Merkel asszonyt azért nem lehet zsarolni, mert politikusokat csak szex és lopás miatt lehet, Merkel pedig kis házban él és csúnya. Nem hiszem, hogy Nógrádi Nyolcszáz Nővel Volt Eddig Dolgom György ezt valaha megértené...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.