2016. szeptember 22., csütörtök

KERESZTÉNY MAGYAR MIGRÁNS GYILKOLT ANGLIÁBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.21.


Az angliai Carlisle-ben Justin Bibby rendőr felügyelő elmondta, hogy "rendkívül ritka az ilyen incidens a környéken, de ennek ellenére további rendőrtiszteket vezényeltek ki a térségbe, hogy jelenlétükkel megnyugtassák a helyi lakosokat", miután egy keresztény magyar férfi háromszor megerőszakolta, majd meggyilkolta az élettársát.

A keresztény magyar férfi, mielőtt erőszakolt és gyilkolt, s ezzel saját kultúráját vitte a csendes és békés angol településre, előtte párjával még elvette a helyiek munkáját, mert Angliában dolgoztak, gazdasági bevándorlók voltak.

A helyiek beleborzongtak a történtekbe, sokak véleménye az, hogy a kelet-európai térségből, különösen a vadságáról ismert és a nőket nem tisztelő Magyarországról nem lenne szabad beengedni senkit, mert erőszakolnak, gyilkolnak és elveszik a helyiek munkáját, ha egyáltalán dolgozni akarnak és nemcsak a szociális juttatásokra vadásznak. Az még nem derült ki, de lehet, hogy loptak is.

Az angolok eldönthetik, kivel élnek együtt, mondták a nemzetféltők, és kulturálatlan keleti népekkel semmiképpen nem szeretnének együttélni. A nihilista liberálisok azonban azt mondták, hogy egyedi esetek és egyéni tragédiák alapján nem lehet általánosító következtetéseket levonni egy nemzethez vagy valláshoz tartozó emberekről sem. Ilyesmi még rendes muszlim családokban is előfordulhat, de ezt sokan nem hitték el. Szerintük a magyarok vallásában és a nép természetében kell az okokat keresni. Abban kódolva vannak az ilyen esetek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.