2016. szeptember 25., vasárnap

KÖVÉR ÉS A VALLÁSI HÁZICÉRNA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.25.


...A liberalizmus egyik alaptétele a jog előtti egyenlőség és a felekezeti egyenjogúság, az ideológiailag és világnézetileg semleges állam, hogy egyetlen állami ideológia vagy egy vallás se élvezzen előnyöket, hogy az ellentét ne csak velük szemben szűnjön meg, hanem minden vallással, minden világnézettel szemben. Ez a békés és szabad élet feltétele. A liberalizmus véd meg attól, hogy az állam üldözzön bárkit, vagy valaki kénytelen legyen az állami törvényekkel szembefordulni.

Ebből az következik, hogy ha egy muszlim vagy bármilyen vallású ember szembekerül az állam törvényeivel a hite miatt, akkor nem a hitéhez ragaszkodó ember a hibás, hanem az állam, amely konfrontációra készteti bármely hit, vallás vagy világnézet képviselőit a saját törvényeivel. Ezt nevezik vallásüldözésnek.

Az emberminisztérium keretein belül most alakult egy hülyék gyülekezete a keresztényvédelemre, akiknek éppen olyan keresztényeket kellene megvédeniük, akiket olyan barmok üldöznek az állam erejével, mint Kövér. Csak ő a muszlimokat üldözné, és ezt nevezi kereszténységnek.

A klerikálfasiszták és hitetlen fasiszták által kriminalizált és agyongyalázott liberalizmus csak a büntetőtörvénykönyvvel vonja meg a határt a vallásoknak. Aki bűncselekményt követ el, s azzal más szabadságát sérti, az ellen jogosan lép fel az állam. Ezt leszámítva egyetlen hitnek és vallásnak sem kell ellentétbe kerülnie az állam törvényeivel.

Magyarországon a legfontosabb feladat a felvilágosítás. A szabadsághoz először a butaságot kellene felszámolni, mert bármiben fogadnánk, hogy a magyar emberek többségének fogalma sincs erről, és azt hiszi, hogy Kövér valami okosat mond. A buta embereket lehet becsapni a legprimitívebb propagandával is.

Ahol butaság van, ott szolgaság van.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.