2016. szeptember 22., csütörtök

KOZMA "ATYA" LEGYILKOLNÁ A MENEKÜLTEKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.21.


Kozma Imre is bekapcsolódott a gyűlöletkampányba, az M1 propagandatelevízió műsorában közölte, hogy október 2-án "nemmel" szavaz. Az Orbán-rezsim hivatalos civil segélyszervezete, amely a rezsim pénzében dúskál, de a nyomorultakon való segítést másokra hagyja, a máltai "szeretetszolgálat" vezetője azt mondta, hogy ne segítsen Magyarország a menekülteken.

Kozma a tízparancsolatot megsértve azt hazudta, hogy a "bevándorlókat" Európába "hívták". Ezzel szemben a valóság az, hogy a szíriai háborúból menekültek előtt nem zárta be a kapuit Európa, hogy gyermekek és családok életét megmentse. Kozma, mint egy "szeretetszolgálat" vezetője, ezt nem helyesli. Igaz, nem azért kapja a pénzét a rezsimtől, hogy ilyenekkel egyetértsen.

Kozma szerint "az EU nem lesz képes kezelni a bevándorlási hullámot", mégpedig azért, "mert Európa szekuláris lett, és lemondott a keresztény értékrendről". Kozmának igaza van, az ő egyháza, amikor nem volt szekuláris Európa, hanem az ő értékrendjük uralkodott, megoldotta az ilyen problémákat: egyszerűen legyilkolta a muszlimokat.

A "keresztény Európa", Kozma katolikus Európája, totális diktatúra volt, amely nem csupán az Európába érkező muszlimokat (plusz a zsidókat, plusz a Bibliában hívőket, plusz a katolikus dogmákat elutasítókat) gyilkolta le, hanem helybe ment muszlimokat ölni. Az akkori katolikus pápa keresztes hadjáratokat hirdetett, gyilkosoknak amnesztiát és bűnbocsánatot adott, földeket és nőket ígért, ha elmennek gyilkolni a Szentföldre.

Nem lehet másképp értelmezni Kozma szavait, amikor az egykori "kereszténynek" mondott felfogást javasolja a menekülthullám kezelésére, minthogy a menekültek legyilkolásaként. Az ő "keresztény Európája" így oldotta meg az efféle problémákat. Ez az a "szeretet" és "szolgálat", amit ők képviselnek.

Igazából nemcsak a menekültek vannak életveszélyben, ha Kozmán múlna. Szerinte "a szekuláris ember úgy gondolja, hogy az értékeket ő maga határozhatja meg", amit ő nem helyesel. A "keresztény Európát" hirdető Kozma véget vetne ennek az állapotnak, és ő meg az egyháza mondaná meg, milyen értéket köteles választani mindenki. Az övékét. Ennek a végét már láttuk. Lángoltak Európában a máglyák.

A katolikus totális "keresztény" államok gyilkolásának a felvilágosodás vetett véget, amikor a szekularizáció gátat vetett a Kozma-féle "keresztények" öldöklésének. Ekkor a Bibliával összhangban mindenki szabad döntésére bízták az Istenhez való tényleges megtérést, nem állami erővel kényszerítettek belső változás nélkül mindenkit vallásos képmutatásra.

A szekularizációnak köszönhető, hogy még élnek a Bibliában hívő keresztények, akiket Kozma egyháza régen máglyán égetett volna el az ő magasztos értékeik nevében. Ha a felvilágosodásnak, a liberális demokráciának vége lesz, akkor ezek az értéket hirdető pénzimádó gazemberek üldözni fognak mindenkit, aki nem ájtatoskodik velük és nem engedelmeskedik egy bálványimádó vallás papjainak...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.