2016. szeptember 19., hétfő

MÁR A KURVÁIKAT IS KÖZPÉNZBŐL FIZETIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.09.18.


A családközpontú keresztény Orbán-rendszer tolvajai már nem csupán saját magukra, hanem a megcsalt feleségeik mellett kitartott kurváikra is a közpénzek millióit költik. A régi szép időkben kiöregedett kurafik saját pénzükön vásároltak maguknak ribancokat, de ezek a keresztény orbánista haramiák a közpénzekből játsszák el Csekonics bárót.

Nevezhetnénk Matolcsy kurváját "hozzá közel álló hölgynek" is, de az Orbán-rendszer alapítója és névadója szerint vége a politikai korrektségnek, az nihilista csökevény, ami eltakarja a lényeget, és ami miatt nem lehet bizonyos dolgokról nyíltan beszélni. Hát akkor legyen meg az ő akarata, beszéljünk bizonyos dolgokról nyíltan. 

A dolgok néven nevezésére azért is szükségünk van, mert az orbáni bűnszervezet hat év alatt olyan mélyre züllesztette a közbeszédet és a közmorált, ha Vajda Zitát esetleg "a Matolcsy urat ismerő nagyságos asszonynak" neveznénk, ahogy Krúdy Gyula tenné, azt már nem értenék meg a műparaszt stílusban előadott pénteki rádiós monológon nevelkedett nemzetféltők.

Kurvát egyébként nemcsak Matolcsy tartott közpénzen, nem csupán ő utaztatott a világ szép tájaira és gazdag szállodáiba. A keresztény Magyarország vezetői a titkárnő alatt már csak a szeretőiket értik, akiknek kéznél kell lenni ilyen utakon. Ám az mégis kivételes eset, amikor a bűnszervezet valamelyik tagja osztályvezetőként alkalmazza a minden pozícióra alkalmatlan kurváját, s viszi az összes munkahelyére, ahol miniszteri fizetéseket ad neki.

Régen a miniszterek elit kuplerájokba jártak, ahol nem illett lebuktatni őket, és ők az adózott fizetésükből, a feleségeik szeme elől elrejtett pénzekből fizettek luxusprostikat. A keresztény Orbán-rendszer képviselői a minisztériumokból és a Magyar Nemzeti Bankból csinálnak piroslámpás bordélyházakat, ahol a közpénzen kitartott kurváikkal jógáznak naphosszat. Ez a nem nihilista világ. Osztály nélküli osztályvezetők a prostik.

A rendszer kiválóságainak keresztény jellege abban domborodik ki, hogy ezeket a közpénzből kitartott nőket aztán feleségül veszik. Akkor azok elveszítik ribanc jellegüket, mint az MNB milliárdjai a közpénz jellegüket. Attól kezdve tiszteletre méltó feleségek lesznek, kikerülnek a minisztériumból, a Nemzeti Bankból, otthon várják férj urukat, akik új titkárnőket vesznek fel. Ez a keresztény családmodell Orbán-rendszer módra. Ezt veszítette el a nihilista Európa, ezek a fundamentumok hiányoznak belőle.

Aki viszont nem cseréli le az öregecske feleséget, az kirúgatja azokat az újságírókat, akik meg merik írni a - titkárnőként vagy osztályvezetőként alkalmazott ribancokkal bonyolított - kéjutazásokat. Az orbáni keresztény családmodell másik típusa, amikor a pénzéhes nő azonnal el is veteti magát, mert annyira beleszeret a gyönyörű férjébe, akinek a háta mögött látja az államkassza és az önkormányzat milliárdjait.

Ezek aztán dolgozó nőnek nevezik magukat, csak azt nem tudjuk, hogy akkor a tatai szőnyeggyár három műszakban dolgozó asszonyai micsodák. Mindenesetre ők adják az elitet, tanítanak erkölcsre, munkára, ők a minták, így együtt alkotnak párjaikkal egy erkölcsi egészet. Két prostituált egy pár. Ők a példaképeink, akiket hamarosan a bejegyzett egyházak papjai szentelnek fel titkárnőnek vagy osztályvezetőnek...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.