2016. szeptember 14., szerda

MEGINT A ROMÁK SEGÉLYEIRE ÁCSINGÓZNAK A MIGRÁNSOK ÉS KÖVÉR LÁSZLÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.09.14.


Kövér László kampányol. Ez önmagában elég is lenne, akár folytatni sem kellene a cikket. Ismerve a házelnök mentális állapotát, mindenki el tudja képzelni azt a fellépést, amit Jászberényben előadott Orbán Viktor régi cimborája.

Az egyébként is végletesen lepusztított magyar vidéket járva a kormánypárt nagyjából azonos erkölcsi mélységben dagonyázó tagjai tovább hurcolják a rémület, gyűlölet és a háborús pszichózis nemzeti vödrét, amiből fröcskölnek még egy kevés szennylét az erre fogékony hívekre.

Miközben a magára hagyott, reményvesztett és lassan a középkorba visszasüllyedő vidéket rombolja – ez esetben Kövér Lászlóval – a kormány, a lebutított, megfélemlített, félretájékoztatott, manipulált kisember lelkesen tapsikol a világvégét hörgő, a saját hatalmát bebetonozni szándékozó megélhetési politikusoknak.

Kövér a maga havi bruttó 1 731 713 forintos javadalmazásával – erre természetesen még jönnek egyéb juttatások, tehát az összeg jóval magasabb – nem szégyelli két marokkal szórni a rettegés magvait a csirkefarháton és krumplistésztán tengődő, az általa képviselt kormány dőzsölését finanszírozó hallgatóságának.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy Kövér és népi zenekara legalább saját kútfőből barkácsolta össze a baromságokat, mert még csak azt sem. Jászberény fideszes polgármestere – Szabó Tamás – váratlanul aggódni kezdett a cigányságért.

„De a fórum egyik csúcspontja az volt, amikor Szabó a “roma polgártársainkhoz” szólt, a teremben is lehettek néhányan, hogy elmagyarázza, nekik is fontos tétje van a népszavazásnak. Szerinte a romáknak be kell látniuk, hogy “minden segítség véges”, és ha a migránsokat betelepítik, és segélyt kell nekik adni, “innen vonjuk el az erőt“. A polgármester lényegében kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.” (
index.hu)

Ismerős, kedves olvasók? Bizony, nem ott és akkor találta ezt ki Jászberény első embere. Előre és központilag összeállított műsorszámot láthattunk, a kormány hűséges – igaz, hogy szakmailag, erkölcsileg és szellemileg olyan, amilyen – bérmunkásainak végtermékét rágta ismét a polgármester és nyilván ezt fogja tenni minden önkormányzat első embere...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.